banner249

Şeniz Doğan, eşi ve çocuğuyla birlikte objektiflerin karşısına geçti

Şeniz Doğan, eşi ve çocuğuyla objektiflerin karşısına geçti, yoğun ilgi için “Bu gurur herkese nasip olmaz” dedi.  Tükenmeyen enerjisi için, “Allah öyle bir güç veriyor ki yorulmuyorsunuz” yorumu yaparken,  1 Nisan’dan sonrasını planlamaya başladıklarını söyledi. İlk kez anket sonuçlarından bahsetti. Herkesin Başkanı olacağı mesajını verdi, “hizmette ayrım yapılmayacak” dedi.

Şeniz Doğan, eşi ve çocuğuyla birlikte objektiflerin karşısına geçti
banner240

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan,  meslektaş eşi Mehmet Ali Doğan ve çocukları Çınar ile birlikte ilk kez objektiflerin karşısına geçti.  31 Mart Seçimleri’nin Denizli’deki en flaş isimlerinden biri olan Doğan, nasıl bir kampanya yürüttüğü, eşi ve çocuğunun kendisine olan desteği, seçim sonuçlarına yönelik anketler hakkında daha önce kamuoyuyla paylaşmadığı birçok detayı aktardı.

Yoğun tempoyu yüksek bir enerjiyle sürdüren Doğan, enerjisi için “Allah öyle bir güç veriyor ki…” diye yorumunu yaparken, sokaktaki ilgi içinse “Bu gurur herkese nasip olmaz” diye konuştu.

Oğlu Çınar’ın ve eşi Mehmet Ali Doğan’ın, gece gündüz süren seçim çalışmaları konusunda gösterdikleri özveriye minnettar olduğunu da aktaran Doğan,  alandan gelen verilerin ardından 1 Nisan’dan sonrasını planlamaya başladıklarının da altını çizdi…

BU GURUR HERKESE NASİP OLMAZ

Muhabir: Sahadan gelen görüntüler seçmenle aranızdaki bağın güzel olduğu yönünde Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Şeniz Doğan: Seçmenle gerçekten ciddi bağ kurduk. Birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Aramızda çok güzel bir sinerji oluştu.  Merkezefendili hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Bana ve ekibime gerçekten çok yoğun bir ilgi var. Bu gurur herkese nasip olmaz. Gerçekten hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben de onların bu ilgisini ve emeklerini boşa çıkarmayacağım.

ALLAH ÖYLE BİR GÜÇ VERİYOR Kİ!

Muhabir: Yoğun bir tempoda çalıştığınızı görüyoruz. Peki bu durum zor olmuyor mu? Sağlıklı kalmak için özel bir formülünüz var mı?

Şeniz Doğan: Aslında özel bir formülümüz var; sevgi ve ilgi. Gerçekten çok yoğun çalışıyoruz. Az uyuyoruz, az yiyoruz, az dinleniyoruz. Ama Allah öyle bir güç veriyor ki… Merkezefendililerin ilgisi ve sevgisi karşısında ekibimizle birlikte her geçen gün daha da büyüyoruz Daha fazla sevgiyle karşılaşıyoruz. Ve bu yüzden daha azimle ve umutla çalışıyoruz.

1 NİSANDAN SONRASINI PLANLAMAYA BAŞLADIK

Muhabir: Ekibinizle yoğun ve yorucu bir kampanya yürütüyorsunuz. Kampanyadaki stratejiniz nedir?

Şeniz Doğan: Ekibimizle birlikte Merkezefendi’de gezmediğimiz gitmediğimiz mahalle kalmadı. Hatta bazı mahallerimizi, sokak sokak gezdik. Mahallelerimizdeki ihtiyaçlara göre de projelerimizi hazırladık. Hatta biz ekibimizle Merkezefendi için bir 1 Nisan’dan sonrasını bile konuşmaya başladık. Ne yapa bilirizi değerlendiriyoruz. Çünkü Merkezefendi’nin artık zaman kaybına hiç tahammülü yok.

AİLESİ VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Muhabir: Aileniz ve ekibiniz bu konuda en büyük destekçiniz sanırım. Özellikle eşinizin ve çocuğunuzun özverisi ortada.

Şeniz Doğan: Öncelikle eşime ve oğluma çok teşekkür ediyorum, bu yolda bana koşulsuz destek oldukları için. Yine çalışma ekibime çok teşekkür ediyorum. Gerçekten her zaman yanımda oldular ve hep destek oldular. Anneme, babama ve yakın arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum.

İLK KEZ ANKET SONUÇLARINDAN BAHSETTİ

Muhabir: Bu aralar en çok sahadaki analizler ve anketler merak ediliyor. Sizin lehinize sonuçlar siyasi kulislerde konuşuluyor ama siz bu güne kadar hiçbir açıklama yapmadınız, ne söylemek istersiniz?

Şeniz Doğan: Evet, biz ekibimize saha çalışmaları yaptırıyoruz, rakibimiz de yaptırıyor. Bunu duyuyoruz. Ama biz, sahada dürüstçe ve emek vererek çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz. Tabi bunu anket sonuçları da gösteriyor. Bu konuda da çok mutluyuz. Çok az bir zaman kaldı.

HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM MESAJI

Muhabir: 1 Nisan’dan sonra Şeniz Doğan Merkezefendi Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra ne değişecek, Merkezefendi nasıl bir strateji ile yönetilecek?

Şeniz Doğan: Merkezefendi İlçemizdeki temel hedefimiz eşit ve adaletli bir hizmet anlayışı. Hiçbir mahalle ayrımı yapmaksızın, mahallelere eşit hizmet götürmek istiyoruz. Merkezefendimiz özellikle kadınların ve çocukların mutlu, huzurlu, kardeşçe yaşayacağı ilçe haline gelecek. Önceliğimiz kadınlarımız ve çocuklarımız olacak.

Muhabir: Yeni mottonuz “Sen varsan ben de varım”… Peki bu sözle neyi anlatmak istediniz?

Şeniz Doğan: Evet  “Sen varsan ben de varım” diyoruz.                Çünkü herkese eşit ve adaletli hizmet götürmek istiyoruz. Kimseyi ötekileştirmeden, ortak akılla bu ilçeyi, bu şehri birlikte yönetmek istiyoruz.

ŞENİZ İDEALLERİ OLAN GÜÇLÜ BİR KADINDIR

Muhabir: Eşiniz Şeniz Hanım’ı hiç yalnız bırakmadığınızı gözlemliyoruz. Kocası olarak bize Şeniz Hanım’ı anlatır mısınız?

Mehmet Ali Doğan: Şeniz’in siyaset süreci uzunca bir dönemi kapsıyor. İdealleri arasında ilk sırada her zaman yaşadığı kente hizmet etmek vardı. Son dönemde ise, gerek biz gerekse siyasi çevreler Şeniz’in artık belediye başkanlığı görevine hazır olduğunu gördük. Ve bu süreçte sonuna kadar ona desteğiz.

Muhabir: Şeniz Hanım’ın en belirgin özelliği nedir?

Mehmet Ali Doğan: Şeniz’in en belirgin özelliği merhametli olmasıdır. Evliliğimiz süresince çevremizdeki insanların eşit şartlarda yaşayabilmesi için elinden geleni yaptı. Onun için her zaman paradan önce adalet geldi. Şeniz idealleri olan güçlü bir kadındır ve onunla gurur duyuyorum.

Muhabir: Evet Çınar, anneni bir de senden dinleyelim.

Çınar Doğan: Annemi son günlerde az görüyorum, çok çalışıyor. Bana Merkezefendi’yi güzelleştirmek için çok çalıştığını söylüyor. Ben de onu üzmeyerek destek oluyorum.

in çok çalıştığını söylüyor. Ben de onu üzmeyerek destek oluyorum.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER