banner249

Şeniz Doğan  12’den vurmaya hazırlanıyor

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, hız kesmeden sürdürdüğü seçim çalışmalarında her geçen gün artan ilgi ile adım adım başkanlığı ilerliyor. Projeleri, duruşu ve ezber bozan siyasi anlayışı ile her kesimin sevgisini kazanan Doğan’ın toplantıları miting havasında geçmeye başladı.  Doğan bir spor kulübü ziyaretinde eline aldığı okla, rakiplerine göz dağı verdi.

Şeniz Doğan  12’den vurmaya hazırlanıyor
banner240

ŞENİZ DOĞAN MEDYA EKİBİ      

CHP’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fabrikalar, spor kulüpleri, mahalle toplantıları… Gün içine onlarca farklı etkinlik ve ziyaret sığdırıp yüzlerce vatandaş ile bir araya gelen Şeniz Doğan, her geçen gün daha de artan ilginin odağında. Toplantıları gün geçtikçe daha büyük kalabalıkları bir araya getirirken adım adım başkanlığa ilerleyen Şeniz Doğan, yediden yetmişe her kesimin sevgisini kazanmış durumda.

ÇALIŞANLAR DOĞAN’A GÜVENİYOR

Bulduğu her fırsatta istihdamın ve üretimin desteklenmesi için var gücü ile çalışacağını belirten Millet İttifakının Merkezefendi Adayı Şeniz Doğan, Doksan ve Motif Tekstil’de bu sözünü yineledi. Vardiyalı çalışan ailelerin de faydalanması için 24 saat hizmet evren kreşlerin seçimin hemen ardından hayata geçirileceğini söyleyen Doğan, kadınların sosyal yaşamda hak ettiği payı alması adına da projelerinin hazır olduğunu söyledi.

SPORU VE SPORCUYU DESTEKLEYECEĞİZ

Spora ve sporcuya yönelik de projeleri bulunan Doğan, dün Yeşilköyspor ve Çamlık Futbol Okulu sporcularını da ziyaret etti. Doğan, “Gerek amatör futbol, gerekse diğer sporlarda faaliyet gösteren kulüp ve sporculara destek vereceğiz. Merkezefendi’nin kısa süre içerisinde amatör sporlar için bir merkez haline gelmesi için gereken yatırımı yapacağız. Tüm kulüp ve sporcularımız yaşanan maddi sıkıntıları düşünmeden, başarıya odaklanacak” dedi. Doğan Yeşilköyspor Kulübünde okçularla bir araya geldiğinde eline oku aldı, rakiplerine göz dağı verdi.

GERZELE’DE COŞKULU GECE     

Gerzele Mahallesi’nde gerçekleştirdiği miting ile adeta gövde gösterisi yapan Şeniz Doğan’ı, yüzlerce kişinin katıldığı etkinlikte Denizli Milletvekili Kazım Arslan,  CHP İl Başkanı Mahir Akbaba ve İlçe Başkanı Tolga Varlıker, İYİ Parti İlçe Başkanı Hakan Demirci ile belediye meclis üyeleri de yalnız bırakmadı. Kürsüye alkışlar arasında çıkan ve konuşması sık sık alkışlar ile kesilen Doğan, projelerini anlattı ve coşkulu kabalıktan destek istedi. Sevgi gösterileri arasında konuşmasını tamamlayan Doğan “Gördük ki Gerzeleliler sevgi, huzur ve kardeşliğin hakim olduğu bir Merkezefendi için kararını şimdiden vermiş. Aramızda bulunan herkese sonsuz teşekkürler” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER