banner249

Sarayköy’e ünlü yağmuru

Birçok iddialı projelerde yer alan en çok da Bizim Evin Halleri dizisinin Füsun’u olarak akıllarda yer bırakan usta oyuncu Pervin Ünalp Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’ni ziyaret etti.

Sarayköy’e ünlü yağmuru
banner240

Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi açıldığı günden bu yana sanat camiasının yakından dikkatini çekti. Usta oyuncu Turgay Tanülkü, Bizimkiler dizisinde Cemil karakteri ile hafızalara kazılan usta oyuncu Uğurtan Sayıner, Hababam Sınıfı Güle Güle, Muhsin Bey ve Aşıksın gibi filmlerde gösterdiği performansla hafızalara kazınan usta oyuncu Osman Cavcı ziyaret etti ardından Mahşer-i Cümbüş ile tanıdığımız oyuncu Dilek Çelebi’de Kültür Merkezi’nin sahnesinde Noksan Atmış Noksan oyunuyla sahne aldı.

Şimdi ise Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’ni Bizim Evin Halleri dizisinin Füsun’u olarak akıllarda yer bırakan usta oyuncu Pervin Ünalp ziyaret etti.

Denizli ilçeleri arasında ilk kez vizyon filmlerin izleyicisiyle buluştuğu yer olan Sarayköy’e gelen usta oyuncu Ünalp, Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde izleyiciyle buluşan Rafadan Tayfa: Dehliz Macerası animasyon filminin de bir parçası aslında. Usta oyuncu Ünalp, Rafadan Tayfa: Dehliz Macerası animasyon filminin Fatma Nine karakterini seslendiriyor.

Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’ne Rafadan Tayfa: Dehliz Macerası animasyon filmini izlemek için gelen izleyicilere Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ile sürpriz yapan ünlü oyuncu Ünalp, salondaki izleyicilere Fatma Nine sesiyle “Merhaba” dedi.

Fatma Nine’nin sesini gerçekte duyarak şaşıran ve usta oyuncu Ünalp’i karşısında gören izleyiciler usta oyuncuya yoğun ilgi gösterdi.

“SARAYKÖY’DE OLMAKTAN ÇOK MUTLULUK DUYDUM”
Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’ni çok beğendiğini ifade eden usta oyuncu Pervin Ünalp, “ Sarayköy’de çocukların Rafadan Tayfa: Dehliz Macerası animasyon filmini izlediğini duydum ve onlarla birlikte olmak istedim. Burada olmaktan çok mutluluk duydum. Salonda çocukları görünce çok daha özel bir iş yaptığımı hissettim. Rafadan Tayfa animasyon filmi ve dizisinde Fatma Nine karakterini konuşuyorum. Mahalle sıcaklığını veren bir animasyon filmi oldu. Her seferinde konuşmaktan çok keyif aldım. Çünkü kaybettiğimiz değerleri hatırlattı. Elektronik, internet, bağımlısı olmayan insanların mahallede birbirine dokunmasını, büyüklere saygı, küçüklere sevgiyi yeniden hatırlattı. O yüzden içinde olmaktan çok mutluyum” dedi.

“SARAYKÖY BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ MUHTEŞEM”
Usta oyuncu Ünalp, “Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi muhteşem. Buraya gelirken yüzüm gülümseyerek geldim. Çok güzel gelişmeler olduğunu gördüm. Bir anda bu binayla karşılaştım. Parkla karşılaştım. Bakın her şeyde eksiklik olabilir. Ben insan sıcaklığı arayan biriyim, emek verildiğini görmek istiyorum. Gerçekten burada emek veriliyor. Burada tiyatro kulüpleri kuruldu.  İnsanlar oyun seyrediyor. Çocuklarımız hayata dokunmayı öğrendi. Eğer çocuklarımız için doğru şeyler yapılıyorsa biz geleceğimizi kurtarıyoruz demektir. İnsan inşa eden herkes doğru yoldadır. O yüzden Sarayköy çok doğru yolda gidiyor. Seneye çok daha güzel ve keyifli şeyler göreceğime inanıyorum. Seneye buraya gelip oyun çalışmak çok istiyorum” dedi. 

Ünalp, “Her şey gelip geçer ama insana, gençliğe, çocuklara yapılan yatırım asla geçmez. Çocuklarımıza yaptığı bu güzel yatırım için Sarayköy Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş’a çok içten teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“SARAYKÖY BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİMİZ İLÇEMİZİN KALBİ OLDU”
Usta oyuncu Pervin Ünalp’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Ben her program sonunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylemiş olduğu ‘Hepiniz me'bus olabilirsiniz, vekil olabilirsiniz, hatta Reis-i Cumhur olabilirsiniz fakat sanatkâr olamazsınız’ sözlerini söylerim. Çünkü sanatçı olmak ayrı bir meziyet… Onu geliştirebilmek, geliştirmenin yanı sıra halkın gönlüne girebilmekte ayrı bir meziyet… Pervin Ünalp hanımefendi izlediğimiz, sesini duyduğumuz, kendisini gördüğümüz, beğenerek takip ettiğimiz bir sanatçımız. Burada bir kez daha cana yakınlığı, samimi duruşuyla sanatçının ne demek olduğunu bizlere göstermiş oldu. Ayrı bir heyecanlıyız. Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi projemiz ile ne kadar doğru bir iş yaptığımızı Pervin Ünalp hanımefendinin teşrifleriyle daha iyi anladık ve ayrıca mutlu olduk. Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi ilçemizin kalbi olacak demiştik ve o sözümüz gerçek oldu. Merkezimizde sanatsal ve kültürel tüm etkinlik ve kurslarımıza yer veriyoruz. Ayrıca tiyatro kulübümüzde eğitim alan ilçemiz gençleri tarafından Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü’nü kurduk. Eğitmenimiz Hakkı Karaca yönetiminde Tiyatro Kulübümüz birçok tiyatro oyununu vatandaşlarımızla bir araya getirdi. Sarayköyümüz en güzel hizmetleri alıyor ve almaya devam edecek” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2019, 09:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER