banner249

Sarayköy’de doğalgaz çalışmaları başladı

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde doğalgaz çalışmaları başladı. İlk olarak Turan Mahallesi’nde başlayan doğal gaz hattı döşeme çalışmalarında ilk kaynağı yapan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Sarayköy artık özleyen, bekleyen, kıskanan bir şehir olmaktan özlenen, kıskanılan ve artık örnek alınan bir şehir haline geliyor” dedi.

Sarayköy’de doğalgaz çalışmaları başladı
banner240

Mart ayında toplu açılış töreni için Denizli’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sarayköy’ün içinde olduğu 4 ilçeye verdiği doğalgaz müjdesinin ardından Sarayköy Belediyesi harekete geçti. Yapılan çalışmaların ardından Sarayköy’de doğal gaz için ilk kazma vuruldu. Hazırlanan projeye göre ilk olarak Turan Mahallesi 24 Mayıs Caddesi’nde başlayan kazı çalışmalarında yılsonuna kadar ilçe genelinde doğal gaz hattının 8,5 km bulacağı belirtildi.

Çalışmaları Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Mestan Özkan ve AK Parti Meclis Üyesi Hakan Gültekin yerinde inceledi.

ALT YAPI PROJESİNİN ARDINDAN DOĞAL GAZ
Doğal gaz hattına ilk kaynağı yapan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “30 Mart 2014’de yola çıktığımızda verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmek, Sarayköy’ü daha yaşanır bir kent haline gelmesi ve hak ettiğini alması adına çalışmalarımız olanca hızıyla devam ediyor.  6 aydan bu yana alt yapı çalışmalarımız başlamıştı. Bu çalışmalarımızın yüzde 65 oranı gerçekleşti. Şimdi de yağmur suyu hattı çalışmalarımız DESKİ’nin destekleri ile birlikte başlamak üzere. Bugünde doğal gaz çalışmalarımız başladı. Bu çalışmaların Sarayköy’ün çok daha modern bir şehir olma yolunda önemli bir adım olacağını düşünüyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER