banner249

Sarayköy’de atıl bina gençlik merkezi oldu

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde atıl durumdaki bir bina Sarayköy Belediyesi tarafından tadilattan geçirildi, gençlik merkezi oldu.

Sarayköy’de atıl bina gençlik merkezi oldu
banner240

Sarayköy’ün Atatürk Mahallesi’nde bulunan atıl bina, belediyenin girişimleri ile küllerinden doğdu. Belediye tarafından bakımı yapılan bina şimdi gençlerin spor, sanat, eğitim faaliyetlerini yapabileceği “Gençlik Merkezi” haline getirildi.

3 kattan oluşan Sarayköy Gençlik Merkezi’nin her katı gençler için donatıldı. Binanın giriş katına gençlerin eğlenebilmesi için tenis masası, bilardo, buz hokeyi, langırt yerleştirildi. 2. katında kütüphane, etüt merkezi ve şark odası olarak düzenlendi. Merkezin en üst katında ise gençlerin zaman geçirebileceği kafeterya bulunuyor. Ayrıca bina yanında bulunan halı saha da Sarayköy Belediyesi tarafından yenilerek gençlerin hizmetine sunuldu.

KULÜPLER İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

Gençlik Merkezi’nde eğitime açılacak matematik, edebiyat, tiyatro, aşçılık, bilardo, halk oyunu, sağlık, resim, müzik, edebiyat, Osmanlıca, spor kulüpler için kayıt işlemlerinin başladığını belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Gençler Geleceğimizdir düşüncesi ile çıktığımız hizmet yolunda gençlerimizin gelişimi için ilçemize gelmemiş hizmetleri kazandırmaya devam ediyoruz. Gençleri kültürel ve sosyal yönden zenginleştirebilmek, kişisel gelişimlerine yardımcı olmak, zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak için yaptığımız Gençlik Merkezi içerisinde oyun, etüt salonu, kütüphane, söyleşi, kafeterya odaları bulunmaktadır” dedi.

Gençlik Merkezi’nde açılacak olan 12 kulübe kayıt olmak isteyenlerin Sarayköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurmaları gerektiği belirtild

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER