banner249

Sanayi Bağlantı Köprüsü Denizli'ye çok yakıştı

Sanayi Bağlantı Köprüsü'nün hizmete girmesi dolayısıyla düzenlenen yemek programında esnaf ile buluşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, köprü ile şehrin iki yakasının bağlandığını vurgulayarak, "Sanayi Bağlantı Köprüsü Denizlimize çok yakıştı" dedi.

Sanayi Bağlantı Köprüsü Denizli'ye çok yakıştı
banner240

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Sanayi Bağlantı Köprüsü'nün hizmete girmesi dolayısıyla yemek programı düzenledi. Sanayi Bağlantı Köprüsü'nün yanında düzenlenen programa Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, davetliler ile 6 bin dolayında esnaf ve vatandaş katıldı. Vatandaşlarla selamlaşan Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada, söz verip tamamladıkları Sanayi Bağlantı Köprüsü'nün hizmete girmesi dolaysıyla bir araya geldiklerini belirterek, "Denizlimizde ulaşımla ilgili sorunları en aza indirip sizlerin talebini yerine getirebilmek amacıyla Sanayi Bağlantı Köprümüzün yapımını tamamladık. Sizlere söz vermiştik. Allah'ıma şükürler olsun ki köprümüzü tamamlamayı bizlere nasip etti" dedi.

"DENİZLİMİZE ÇOK YAKIŞTI"

Sanayi Bağlantı Köprüsü ile şehrin iki yakasının birbirine bağlandığını kaydeden Başkan Osman Zolan, "Ulaşımda bir rahatlama yaşadık. Bu köprümüz Denizlimizde ard germe sistemi ile yapılan ilk köprü. Denizlimize çok yakıştı. Güle güle kullanın. Kazasız belasız siz değerli esnafımıza ve vatandaşlarımıza uzun yıllar hizmet etsin inşallah. Daha birçok güzellikle yapmayı Allah'ım bize nasip etsin" diye konuştu. Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Verdiğimiz tüm sözleri yapa yapa yolumuza devam ediyoruz. Emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma ve bizlere destek veren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yarınımız bugünden daha güzel olsun inşallah. Birlik ve beraberlik içinde daha ileriye gidelim. Tüm hemşehrilerimizin ve ülkemizin şimdiden ramazanı mübarek olsun."

 "HEP BİRLİKTE MEMLEKETİMİZE HİZMET EDİYORUZ"

Vali Karahan ise, Üçgen Köprülü Kavşakları ve Sanayi Bağlantı Köprüsü'nün hizmete alınmasıyla trafiğin rahatlamaya başladığını belirterek, "Teşekkür ediyoruz. Hep birlikte memleketimize hizmet ediyoruz. Sizlerin de çalışan üreten olarak büyük katkınız var. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun" dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin kentin birçok noktasında, ulaşımla ilgili yaptığı projelerden dolayı Başkan Osman Zolan'a teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Filiz de, "Ramazan öncesi bu yemekte bir araya geldik. Ramazan ayının dünyada barışa, ülkemizde ve bütün İslam coğrafyasında birlik ve beraberliğe vesile olmasını Cenabı-ı Hak'tan niyaz ediyorum" diye konuştu. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER