banner249

Şahin Tin: Milli mücadeleden taviz yok!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Sanayi Odası’nda işadamlarıyla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Kendisine iletilen sorunların çözümü için toplantıda ilgili müdürlükleri arayarak gereğinin yapılmasını isteyen Şahin Tin, “Ekonomimize yönelik saldırılara karşı gerek hükümet, gerekse özel sektör tarafından gösterilen direnişi bir milli mücadele olarak görüyoruz. Biz de bu noktada üzerimize düşeni yapıyor, sanayicimiz ile birlikte yürüyoruz. Asla milli mücadeleden taviz vermeyeceğiz” dedi.

Şahin Tin: Milli mücadeleden taviz yok!
banner240

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Sanayi Odası’nın organize ettiği toplantıda, iş insanlarıyla bir araya geldi. Sanayicilerin hükümetten beklentilerini dinleyen ve fikir alışverişinde bulunan Milletvekili Şahin Tin, toplantı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

‘FEDAKÂR SANAYİCİMİZİN YANINDAYIZ

Türkiye’nin gerek hükümet, gerekse özel sektör olmak üzere, ekonominin tüm aktörleriyle, ekonomik saldırıya karşı büyük bir direniş gösterdiğini belirterek, “Biz bunu milli mücadele olarak görüyoruz. Sanayicilerimiz, ihracatçılarımız gerçekten takdir edilecek bir mücadele içindeler. Üretiyorlar, satıyorlar, ülke ekonomisine katma değer sağlıyorlar. Bizler de sanayicimizin bu destansı mücadelesinde yanlarında yer alamaya, sorunlarına çare olmaya, kısacası önlerini açmaya gayret ediyoruz. İş insanlarımızın toplantıda bize ilettikleri sorunları, devletimizin ilgili birimlerini o esnada arayarak ilettik, gereğinin yapılmasını istedik. Bunların da takipçisi olacağız. Biz bu ülke için üreten, elini taşın altına sokan, yatırım yaparak riske giren herkesin yanındayız. Fedakâr sanayicilerimiz ve ihracatçılarımız için çare üretmeyi sürdüreceğiz” dedi.  

TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL

 AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye’nin haksızlıklar karşısında hiç susmadığını ve dünyada mazlum halkların sesi olduğunu ifade etti. AK Parti iktidarlarının hep krizlerle boğuştuğunu ancak krizleri de fırsata çevirdiğini dile getiren Milletvekili Şahin Tin; ‘Türkiye artık eski Türkiye değil. Haksızlıklara karşı ses çıkaran, ‘Bensiz hesap yapamazsınız’ demeye başlayan Türkiye’nin üzerinde oyunlar oynuyorlar. Yıldırmaya çalışıyorlar. Ancak, zor da olsa başarmak durumundayız. Bize emanet edilen bu değerleri yaşatmak ve geleceğe taşımak için kararlı olmak ve cesur davranmak mecburiyetindeyiz. Dünyadaki mazlumlar bize bel bağlamışken, umutlarını söndüremeyiz. Onları kendi gölgelerine mahkûm edemeyiz. İlk günden bugüne nasıl doğru bildiğimiz yolda yürüdüysek, bundan sonra da aynı yolda ilerlemeye devam edeceğiz’ dedi.

MÜCADELEMİZİ KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ

Türkiye’nin içine çekilmek istenen zorluklara karşı mücadelede kararlılık vurgusu yapan Milletvekili Şahin Tin; ‘Türkiye, köklü değişimler yaparak, reformları hayata geçirerek zorlukların üstesinden gelmiş bir ülkedir. Tıkanıklıklar yaşadığımız zorlu süreçlerde AK Parti iktidarları olarak ortaya koyduğumuz akılcı ve çözüm odaklı ekonomi politikalarımız sayesinde milletimizin, rahat nefes alacağı günlere ulaşması daha kolay olmuştur. Ülkemizin, ekonomisi başta olmak üzere her alanda maruz bırakıldığı saldırılara karşı bizim de yeni hamlelerimizin ve belirlediğimiz yeni stratejilerimizin her zaman hazır olduğunu hatırlatmak isterim. AK Parti iktidarı olarak en kritik süreçlerde bile, bir nefes olacak, can suyu vazifesi görecek katkıyı milletimize vermekten ve cesur adımları kararlılıkla atmaktan asla geri durmadık. Bundan sonra da bu yaklaşımla karşılaştığımız hadiselerin üzerine kararlılıkla gidecek, duyarlı olmayı ve mücadele etmeyi her platformda sürdüreceğiz’ dedi.

MİLLETİMİZİN DESTEĞİ EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ

Her dönemde Türkiye’yi büyüme yolculuğundan alıkoymak isteyenler olduğuna ve bundan sonra da olmaya devam edeceğine dikkat çeken Milletvekili Şahin Tin; ‘Başımızı kaldırıp çevremize bakmaya başladığımız en kritik dönemlerde darbeler yaptılar, kimi zaman kaos planlarını devreye soktular, bazen terör saldırılarıyla bizleri yıldırmaya çalıştılar, kimi zaman da ekonomimizin ayarlarıyla oynayıp bizi raydan çıkarmak istediler. Ancak milletimizin ortaya koyduğu fedakârlık ve vatanperverlik karşısında eriyip bitmeye mahkûm oldular. AK Parti’nin en büyük desteği ve gücü, millet iradesine duyduğu güven ve dürüst siyaset anlayışını temel esası ve ilkesi olarak görmesidir. AK Parti iktidarları olarak göreve geldiğimiz ilk günden beri bizler sırtımızı sadece ve sadece milletimize dayadık. Türkiye’nin ve AK Parti’nin büyümesinin ve güçlenmesinin temelinde yatan tek gerçek milletimiz ile kurduğumuz gönül bağımız ve onlardan aldığımı sınırsız güven ve destektir. Bizler bu güvene layık olabilmek için her türlü saldırılara karşı direncimizi koruyor ve var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz’ dedi.

HAKSIZLIK KARŞISINDA DÜNYANIN DİLİ OLDUK

Türkiye’nin dünyada yaşanan hadiselere hiçbir zaman kayıtsız kalmadığını ve gözlerini kapamadığını dile getiren Milletvekili Şahin Tin; ‘Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, her platformda ifade ettiği gibi uluslararası platformlarda da “Dünya 5’ten büyüktür” deyip, haksızlık karşısında dünyanın dili, sesi ve nefesi olduk. Tüm dünya gözünü kapasa da Filistin’in uğradığı saldırılara ve haksızlıklara karşı susmadık. Suriye başta olmak üzere yeryüzünde insanlığın yaşadığı tüm zorluklara ve maruz bırakıldıkları insanlık dışı baskılara ve olumsuz yaşam koşullarına karşı mazlumlarla birlikte olduk, hakkın ve haklının yanında yer aldık. Seyrinde giden dünya ticaretine çomak sokma gayretinde olan tek karar verici aktörlerin kararlarına başkaldırıp ortak akıl yolculuğuna tüm aktörleri davet ettik. Susmadık! Doğru bildiğimiz gerçekleri her zaman savunduk. Küresel özgürlüğün, gelişmişliğin ve kalkınmanın, sömürü ve baskı düzenini tarihe gömmekle mümkün olacağını her fırsatta dile getirdik’ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER