banner249

Saçkan’ın yerine Erkaleli getirildi

Denizli Devlet Hastanesi Yöneticiliği’nde görev değişimi yaşandı. Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan’ın  Türkiye’deki şehir hastanelerinin başına getirilmesinin ardından boşalan koltuğa Uz. Dr. Mehmet Erkaleli getirildi.

Saçkan’ın yerine Erkaleli getirildi
banner240

Yaklaşık 2,5 yıldır hastanede başhekim yardımcısı olarak görev yapan Uz. Dr. Mehmet Erkaleli hastane yöneticisi oldu. Hastane yönetimi ve idarede çalışan personellerle yapılan toplantıda Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk, Uz. Dr. Mehmet Erkaleli’nin hastane yöneticisi olarak atandığı müjdesini vererek kendisini tebrik etti. Denizli Devlet Hastanesi’nin okul gibi söyleyen Berna Öztürk çalışan herkesin buradan mutlaka bir şey öğrenerek ayrıldığını ifade etti. Öztürk, Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Mehmet Erkaleli’ye de yeni görevinde başarılar diledi.

 Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Mehmet Erkaleli “ Göreve geldiğim ilk günden beri diğer idareci arkadaşlarımla birlikte elimizden geldiğince hizmet etmeye çalıştık. Şimdi de başhekim olarak hastanemizi bir adım daha öne götürmek için işlerimize dört elle sarılarak, ekip ruhu içerisinde çalışacağız” dedi.

Uz. Dr. Mehmet Erkaleli Kimdir?
1975 Aydın doğumlu olup 2000 yılında Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 2001-2005 yılları arasında Manisa Sarıgöl Merkez Sağlık Ocağı'nda Pratisyen Hekim olarak çalıştı. 2006-2012 yılları arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde iç hastalıkları dalında uzmanlık eğitimi aldı. 2012-2013 yılları arasında Tokat Reşadiye İlçe Devlet Hastanesi'nde uzman hekim olarak görev yaptı. 2013 yılında Denizli Devlet Hastanesi'nde İç Hastalıkları uzmanı olarak göreve başladı. 2015 yılında Denizli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı olarak atandı ve 2017 yılına kadar bu görevi sürdürdü. Nisan 2017 tarihinde Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi-Başhekimi olarak görevlendirildi. Çok iyi derecede İngilizce bilmektedir. Sanat tarihi, müzik, resim ve fotoğraf ile ilgilenmektedir.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER