banner249

Sabiha Gökçen'de Denizli rüzgarı

Denizli'nin doğal, kültürel ve turizm değerlerinin tüm dünyaya tanıtımı için çalışmalar yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en önemli ulaşım noktalarından biri olan Sabiha Gökçen'de Denizli rüzgarı estiriyor.

Sabiha Gökçen'de Denizli rüzgarı
banner240

Denizli'yi etkin ve etkili bir şekilde tanıtım faaliyeti yürütmek adına başta Denizli Turistik Otelciler İşletme Derneği (DENTUROD) ile birlikte sürdürdüğü 'Termal İyi Gelir' kampanyası kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en önemli uçuş noktalarından olan İstanbul'un ikinci büyük hava limanı Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Denizli tanıtımları ile yüz binlere ulaşıyor. Havaalanı koridorları Denizli Teleferik'ten, Denizli Kayak Merkezi'ne, Pamukkale'den pek çok güzel enstantane ile yerli ve yabancı her gün onbinlerce turisti Denizli'ye davet ediyor.

BAŞKAN ZOLAN'DAN TEŞEKKÜR

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, söz konusu tanıtım için bütçelerinden herhangi bir harcama yapılmadığına dikkat çekti. Denizli'nin tanıtımı adına DENTUROD ile birlikte güzel çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, "Denizlimiz her şeyin en güzelini hak ediyor. Denizlimizin güzelliği için böylesi bir tanıtım fırsatı oluşmasına vesile olan başta DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen ve tüm emek verenlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER