banner249

Rektörden dualı korona virüs tedavisi

Denizli Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Ahmet Kutluhan katıldığı bir televizyon programında, ettiği dua neticesinde bir arkadaşının korona virüsten kurtulduğunu iddia etti. Yapılan haber üzerine üniversiteden açıklama geldi.

Rektörden dualı korona virüs tedavisi
banner240

Pamukkale Üniversitesi Rektörü önceki gün katıldığı bir televizyon programında söylediği, “Ben de bir İlahiyatçı arkadaştan onu temin ettim gönderdim. Sonra şimdi iyileşti. Belki dualar sayesinde mi iyileştim demeye getiriyor bilmiyorum. Sizin sorunuza cevaben söylüyorum. İlahiyat sadece ibadetlere ilişkin bir fakülte değil." ifadeleri üzerine sosyal medyada gündem oldu.

Ettiği dualar neticesinde arkadaşının iyileşmiş olabileceğini iddia eden Rektör Kutluhan’ın açıklaması üzerine PAÜ’den açıklama geldi. Açıklamada, ‘Covid-19 hastalığının tedavisi tıbbın önerdiği şekilde, Bilim Kurulunun tavsiye ettiği ilaçlar ve tıbbi protokollerle yapılır. İddialara bahis olan konuda psikolojik destek olarak duanın bir yeri olduğunu vurgulamaktan başka bir niyetimiz yoktur. Kamuoyuna saygı ile duyurulur’ ifadelerine yer verildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER