banner249

Rektör Bağ’dan PAÜ PDREM’e ziyaret

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin BAĞ, PAÜ Psikolojik Danışma ve Rehberlik Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi’ne (PDREM) ziyarette bulunarak 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nda yeni kayıt olan öğrenciler için düzenlenen oryantasyon programı çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Rektör Bağ’dan PAÜ PDREM’e ziyaret
banner240

Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdinç Duru ve PDREM Müdürü Doç. Dr. Hülya Şahin Baltacı’nın rehberliğinde merkezde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Rektör Bağ, Kınıklı Merkez Yerleşkesi’nde 2017 yılının Mayıs ayında kurulan ve PAÜ öğrencilerine hizmet veren merkezin daha da verimli hale gelmesi adına yapılabilecekler konusunda merkez çalışanları ile fikir alışverişinde bulundu.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Psikolojik Rehberlik ve Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve PDREM Müdürü Doç. Dr. Hülya Şahin Baltacı, geçen yıldan bu yana PAÜ öğrencilerine ücretsiz verilen bireysel psikolojik danışma, grupla psikolojik danışma, seminer, konferans, panel, eğitim, sevk (yönlendirme), sosyal beceri eğitimi, psiko-eğitim, oryantasyon (uyum), kişisel farkındalık atölyeleri gibi yapılan çalışmalar hakkında Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a detaylı bilgi verdi.

PAÜ’ye yeni başlayan öğrencilerin uyum sürecinde onları desteklemeyi amaçlayan PDREM’in bu yıl ikincisini düzenlediği oryantasyon programı çerçevesinde Denizli şehri ve Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Yerleşkesi başta olmak üzere tüm fakülteler, yüksekokullar ve meslek yüksekokullarındaki akademik, kültürel, sportif ve sosyal olanaklar, üniversitedeki akademik ve idari yapı ile bölümlerin /anabilim dallarının işleyişleri hakkında bilgiler veriliyor. Oryantasyon programı bilgilendirme çalışmaları her birimde formatör öğretim üyeleri tarafından tanıtım çalışmaları ise basılı afiş ve sosyal medya aracılığı ile gerçekleştirilmekte olup, 32 binden fazla kişiye ulaşıldı.

Yeni kayıt haftasında 1658 yeni kayıt olan öğrencinin, PAÜ’lü gönüllü öğrenciler tarafından yüz yüze görüşerek karşılanmasıyla başlayan oryantasyon süreci, 24 Eylül - 5 Ekim 2018 tarihleri arasında akademik birimlerde düzenlenen tanıtım günleri ile devam edecek. Ek olarak, oryantasyon programı etkinlikleri kapsamında Pamukkale Üniversitesi 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Meydanı Açık Hava Amfisi’nde film gösterimleri de yapılacak.

Oryantasyon Programı ve Program Etkinlikleri Detayları için:

//www.pau.edu.tr/pdrem/tr/sayfa/oryantasyon

//pau.edu.tr/pau/tr/duyuru/yeni-kayit-olan-ogrenciler-icin-oryantasyon-programi-2

//pau.edu.tr/pau/tr/duyuru/oryantasyon-tarihleri-ve-yerleri

https://twitter.com/PAUPDREM

https://www.facebook.com/paupdrem/

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER