banner249

PAÜ Hastaneleri kavşağına üst geçit yapılıyor 

Denizli Büyükşehir Belediyesi araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Denizli-Antalya Karayolu'na Üniversite Yaya Üst Geçidi inşaatı devam ediyor.

PAÜ Hastaneleri kavşağına üst geçit yapılıyor 
banner240

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli-Antalya Karayolu'nda üst geçit inşaat projesini Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri kavşağına yapıyor. Kısa süre önce çalışmalarına başlanan Üniversite Yaya Üst Geçidi 3,6 metre platform genişliğinde ve 47 metre platform uzunluğunda olacak. Yerden 5 metre yüksekte olacak yaya üst geçidi çelik konstrüksiyon olarak imal edilecek. 12.80 metre uzunluğunda merdivenli ve asansörlü yapılacak yaya üst geçidi engelli geçişine de uygun olacak. 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların rahat, konforlu ve güvenli ulaşımı için yatırımlarının hızla sürdüğünü belirterek, bu kapsamda gerek hastaneye gelenler gerekse öğrenciler tarafından yoğun bir şekilde kullanılan Pamukkale Üniversitesi Hastanelerinin bulunduğu bölgede yaya üst geçidi çalışması başlattıklarını söyledi. Denizli-Ankara Karayolu'nda bir süre önce Şehit Er Doğan Acar Yaya Üst Geçidini hizmete aldıklarını anlatan Başkan Osman Zolan, kentin en büyük sorunlarından birisinin trafik olduğunu işaret ederek, bu ihtiyacı gidermek için yollar, kavşaklar, alt ve üst geçitler, çevre yolları, otoparklar gibi kentin dört bir tarafında seferberlik başlattıklarını kaydetti. Ulaşım projelerinin teker teker tamamlandığını vurgulayan Başkan Osman Zolan, "İnşallah ulaşım anlamında tüm projelerimiz tamamlandığında Denizlimiz arzu ettiği rahat, güvenli ve konforlu bir ulaşıma kavuşacak. Vatandaşlarımız ışıklarda beklemeden, hayata geçireceğimiz alternatif yollarla zamandan ve yakıttan büyük tasarruf sağlayarak seyahat edebilecek. Bu sıkıntılardan eser kalmayacak. Ben çalışmalarımız sırasında bize destek veren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER