banner249

Pamukkale’de ramazan dolu dolu geçti

Mübarek Ramazan ayı Pamukkale’de dolu dolu geçti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kurulan gönül sofralarında vatandaşlarla iftarlarda buluştu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ramazan ayında kurulan gönül sofralarıyla bir arada olduklarını ifade ederek, “11 ayın sultanı Ramazan ayını ilçemizde dolu dolu geçirdik. Allah tekrarını nasip etsin” dedi.

Pamukkale’de ramazan dolu dolu geçti
banner240

Ramazan ayı her yıl olduğu gibi bu yıl da Pamukkale’de dolu dolu geçti. Pamukkale Belediyesi bir çok mahallede gönül sofrası adıyla iftar yemekleri düzenledi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kurulan bu sofralarda vatandaşlarla bir araya gelerek birlikte iftar yaptı. İlk gün geleneksel olarak belediyede çalışan personelleriyle orucunu açan Başkan Gürlesin, daha sonraki günlerde kurulan iftar soflarında vatandaşlarla bir araya geldi. Güzelpınar, Kurtluca, Pelitlibağ, Hacıkaplanlar, Deliktaş, Kayıhan, İstiklal, Kervansaray, Karahayıt, Tekke, Kayıhan, Zümrüt, Hürriyet,  Irlıganlı ve Akköy ile  Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği açılışında Dokuzkavaklar’da gönül sofralarında  Pamukkaleli vatandaşlarla buluşan Gürlesin, PAÜ’deki öğrencilerle de sahurda bir araya geldi. Başkan Gürlesin, her gün farklı bir mahallede teravih namazını kılarak vatandaşlarda namaz sonrası buluşmayı da ihmal etmedi.

“ALLAH TEKRARINI NASİP ETSİN”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 11 ayın sultanı olan Ramazan ayının bereketiyle yaşandığını ifade ederek, “Bizler bu mübarek ayda halkımızla düzenlediğimiz iftarlarda gönül sofralarında bir araya geldik. Bu anlamda Ramazan ayını dolu dolu geçirdik. Bir çok bölgemizde iftar sofrası kurduk. Ramazan ayının güzelliğini halkımızla birlikte yaşamaktan dolayı çok mutlu olduk. Allah bu güzel günlerin tekrarını nasip etsin. Yine gelecek yıllarda da Ramazan ayını dolu dolu geçirmeyi Cenab-ı Hak bizlere yaşatsın. Bizleri gönül sofralarımızda yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Biz Pamukkale ilçe sınırları içinde halkımızın mutluluğu için çalışmaya mesai saati gözetmeksizin devam edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2018, 14:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER