banner249

Pamukkale Belediyespor’a Başkan Gürlesin morali

Pamukkale Belediyesi’nin 2015 yılında kurduğu Pamukkale Belediyespor’un ilk açılan şubesi olan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Bölgesel A Ligi’ndeki 4. Sezonuna hafta sonundaki Yeşilgönen Engelliler Spor Kulübü maçıyla başlıyor. Takımın antrenmanını ziyaret eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile Ak Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları yönetimi sporculara moral vererek başarılar diledi.

banner240

Pamukkale İlçesi’nde yaşayan tüm vatandaşlara en iyi hizmeti sunma gayretinde olan ancak engellilere yönelik projelerle de adından övgüyle söz ettiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, göreve geldikten sonra kurulan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na desteğini sürdürüyor. 2015 yılından bu yana Tekerlekli Sandalye Basketbol A Ligi’nde yer alan Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 4 sezonunun ilk maçını Pazar günü oynayacak. Hasan Güngör Spor Salonu’nda 18 Kasım Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan maçta Pamukkale Belediyespor, Yeşilgönen Engelliler Spor Kulübü ile karşılaşacak.

TAKIMA MORAL VERDİLER

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı antrenmanını Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile birlikte Pamukkale Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay ve ekibi de geldi. “En büyük engel sevgisizliktir” pankartı açan Ak Partili kadınlar, takıma moral verdi.  Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Sezon öncesi, takımımıza moral vermek için Pamukkale Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanımız Zehra Karabay ve ekibi de geldi. Sayın Cumhurbaşkanımızın da engelli vatandaşlarımıza yönelik özel bir hassasiyeti var. Bizler de onun temsilcileri olarak, engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Bizim derdimiz gönüllere dokunmak. Bugün de Zehra Hanım ve ekibi, takımımıza moral vermek, enerji vermek istediler. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

GÜRLESİN, “BİZ YAPTIĞIMIZ HER İŞTE SAMİMİYİZ”

Bağbaşı’ndaki Pamukkale Kültür, Sanat ve Yaşam Merkezi, Aktepe’deki Aktepe Kültür Merkezi, Seyir Tepesi gibi bütün projelerinde engellilere uyumlu planladıklarını söyleyen Başkan Gürlesin, “Engellilerimizi önemsiyoruz. Onlara özel etkinlikler, projeler yapıyoruz. Bu yıl takımımızla 4.yılımız. Pamukkale Belediyesi olarak engelli basketbol takımını göreve gelir gelmez kurduk. Biz dilde konuşmadık, icraatlarımızı ortaya koyduk. Biz gönülden yapıyoruz ve biz yaptığımız her işte samimiyiz. Farklı bir belediye olduğumuzu iddia ediyoruz ki icraatlarımızla ortaya koyuyoruz. 3 tane meclis üyemiz var. Kent konsey engeli meclisimizi kurduk. Takımımıza oyuncularından Meryem Tan Milli Takım’da, Doğan Can kardeşimizin de Milli Takıma girmesini bekliyoruz” diye konuştu.

OYUNCULAR BAŞKAN GÜRLESİN’E TEŞEKKÜR ETTİ

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in desteğini her zaman sürdürdüğü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncularına antrenmanını izleyerek, oyunculara baklava ikram etti. Ardından da yeni sezonda giyecekleri formaları takdim etti. Oyunculardan Meryem Tan, Başkan Gürlesin’in her zaman kendilerine destek olduğunu söyleyerek, teşekkür etti. Takım Kaptanı Doğan Can Köktaş, “Bugün başkanımız bizi ziyaret etti. Geldiği için teşekkür ediyorum. Bu sezon daha iyi olacağımıza inanıyorum. Başkanımızın desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER