banner249

Pamukkale belediyesi’nden satranç kursuna davet

Pamukkale Belediyesi’nden çocuklara hem eğlenceli hem de gelişimlerine katkı verecek yepyeni bir kurs daha. 7-12 yaş grubu Pamukkaleli çocuklara dünyanın en eski ve zevkli oyunlarından biri olan satranç öğrenme fırsatını sunan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Bu yaz tatilinde çocuklarımızın hem eğlenceli zaman geçirmelerini hem de onların zeka gelişimlerine katkı vermek için satranç kursu açıyoruz. 7-12 yaş Pamukkaleli çocuklarımızı kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

Pamukkale belediyesi’nden satranç kursuna davet
banner240

Pamukkale Belediyesi, ilçede yaşayan çocukların bu yaz tatilinin tadını doyasıya çıkarmalarını sağlamak için ardı ardına çeşitli kurslar açmaya devam ediyor. Pamukkale Belediyesi, Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi işbirliğiyle, dünyanın en eski ve en zevkli zeka oyunlarından biri olarak nitelendirilen satranç oyunu öğrenmek isteyen çocuklar için ücretsiz satranç kursu açtı.  

ÜCRETSİZ SATRANÇ KURSUNA BAŞVURULAR BAŞLADI

“Pamukkale Belediyesi Ücretsiz Yaz Spor Kursları” başlığında ücretsiz futbol, halkoyunları, İngilizce kurslarının ardından satranç kursu da açıldı. 7-12 yaş grubu çocukların başvurularının kabul edildiği satranç kursları 8 Temmuz 2019 tarihinde başlayıp ve 29 Ağustos 2019 tarihinde sona erecek. Başlangıç seviyesinden başlayacak olan ücretsiz satranç kurslarına başvurular www.pamukkale.bel.tr/kurs linkinden yapılabiliyor. Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki ana yerleşkesinde bulunan Pamuk Kafe’de gerçekleşecek ücretsiz satranç kursları Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günleri düzenlenecek.

TÜM ÇOCUKLARIMIZI BEKLİYORUZ

Zeka ve strateji oyunu olan satranç eğitimi ile çocukların gelişimlerine destek sağlamayı amaçladıklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “İyi alınmış bir satranç eğitiminin çocuklarımızın gelişimine olumlu katkı yaparak, okul hayatlarına katkıda bulunacağına inanıyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak bu yaz düzenlediğimiz ücretsiz Yaz Spor Kurslarıyla ailelerimize, çocuklarının verimli zaman geçirmeleri konusunda alternatif seçenekler sunmak istedik. En önemlisi de, miniklerimizin yaz tatillerini arkadaş ortamında paylaşarak, gülerek, eğlenerek, öğrenerek geçirmelerini istedik. Yaz Spor Kurslarımızın çocuklarımıza çok güzel anılar, arkadaşlıklar kazandırarak, ileriki yıllarına olumlu katkı sunmasını temenni ediyorum. 7-12 yaş tüm çocuklarımızı satranç kursuna bekliyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER