banner249

Pamukkale Belediyesi’nden Kızılay’a destek

Pamukkale Belediyesi personelleri Kızılay’a kan bağışında bulundu. Belediyenin YSE’deki ana hizmet binasındaki kan bağışı çadırında yüzlerce çalışan kanını bağışladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Geleneksel hale gelen kan bağışı kampanyası ile Türk Kızılayı’na desteklemeye devam ediyoruz” dedi.

banner240

Pamukkale Belediyesi çalışanları her yıl olduğu gibi bu yılda kanlarını Türk Kızılay’ına bağışladı. Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki  ana hizmet binasında Kızılay tarafından kan bağışı çadırı açıldı. Denizli’nin en büyük ilçesinde yaşayan vatandaşlar için hizmet eden personeller geleneksel hale gelen bağış organizasyonunda kanlarını Kızılay’a bağışladı.

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN KAN BAĞIŞINA DESTEK

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de kan bağışı çadırını ziyaret etti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kan bağışının her zaman yapılmasını gerektiğini söyleyerek, “Biz kurulduğumuz günden bu yana kan bağışı yapıyoruz. 4 yıldan beri geleneksel olarak kan bağışı kampanyasına katılıyoruz.  Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz kan bağışı kampanyasında, belediyemizde çalışan personelimizin ilgi ve alakasından dolayı özellikle teşekkür etmek istiyorum. İnşallah kan bağışı bundan sonraki yıllarda da devam edecek” dedi.

“PAMUKKALE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR EDERİM”

Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu da, Pamukkale Belediyesi’nin kurulduğu günden bu yana fiziki projeleriyle birlikte sosyal projeleriyle öne çıktığını belirterek, “Kan bağışı konusunda Pamukkale Belediyesi personelimizin ilgi ve alakasından çok memnunuz. Sayın başkanımız Hüseyin Gürlesin başta olmak üzere, tüm personelimize minnetlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz ve kan bağışlarının periyodik olarak devam edeceğine inanıyoruz. Güvenlik kuvvetlerimiz, terörle mücadele eden askerlerimiz, polislerimiz bu ülke için canını verirlerken; insanlarımızda kanlarını vermekten çekinmiyorlar. Ben bundan sonra da sosyal projeleriyle öncü olacağına inandığım Pamukkale Belediyemize ve Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e çok çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER