banner249

Pamukkale Belediyesi’nden çok özel 23 Nisan etkinliği

Her alanda öncülük eden Pamukkale Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinde de farkını ortaya koydu. Pamukkale sınırları içerisinde yaşayan tüm çocuklara yönelik Kocaçukur’da 23 Nisan eğlencesi düzenlendi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Çocuklarımızın bayramlarını farklı bir şekilde kutlamalarını sağladık. Kocaçukur’daki bu etkinliğimizle farkımızı bir kez daha ortaya koymuş olduk” dedi.

banner240

Eğitimden sağlığa, spordan kültüre, sosyal belediyeciliğe birçok alanda öncülük eden Pamukkale Belediyesi, farkını hissettirmeye devam ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle2500’e yakın vatandaşıKocaçukur’daki etkinliklerde buluştu.Gün boyu süren etkinlikler kapsamında, çeşitli oyun gruplarında anne babaları ve öğretmenleriyle birlikte gönüllerince eğlenen çocuklar, 23 Nisan’ı bayram tadında geçirdiler.

KOCAÇUKUR’DA İLK ETKİNLİK ÇOCUKLARA YÖNELİK OLDU

2018 yılının başından itibaren Pamukkale Belediyesi’nin sorumluluğuna geçen halk arasında Natural Park olarak bilinen Kocaçukur’da ilk etkinlik çocuklara yönelik oldu. Kocaçukur’unhimayelerine geçtikten sonra halka bütünleşeceğini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilk etkinlikte birçok güzelliği bir arada buluşturmak istediklerini ifade etti. 23 Nisan Çocuk eğlencesine, Pamukkale İlçesi sınırlarında içerisinde bulunan Akköy İlkokulu, Gölemezli İlkokulu, Güzelpınar İlkokulu, Belenardıç İlkokulu, Pamukkale İlkokulu, Karahayıt İlkokulu, Uzunpınar İlkokulu, Akköy Anaokulu, Develi İlkokulu, Yeniköy İlkokulu, Gözler İlkokulu, Akdere İlkokulu ve Pamukkale Anaokulu’ndan yaklaşık 1500 öğrenci katılırken, anne-babalar ve öğretmenlerle birlikte 2500’e yakın vatandaş alanla bir araya geldi.“Amacımız çocuklarımızın bu özel günlerini unutulmaz kılmaktı” diyenPamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Çocuklarımızın bayramı, bayram tadında geçirmeleri amacıyla Kocaçukur’da düzenlediğimiz ilk etkinliğimizde, gün boyu devam eden çeşitli ikramlarımızla ve oyun gruplarımızla hem çocuklarımız hem ailelerimiz doyasıya eğlendiler. Bir anlamda bayramın tadını çıkarsınlar istedik. Ben inanıyorum buraya gelen çocukların yüzde doksanı belki Pamukkale’nin bu yüzünü görmemişlerdi. Bayramı dolu dolu kutlamak için çocuklarımızı Kocaçukur’da buluşturduk. Böyle günlerin önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle de Pamukkale Belediyesi olarak herşeyi ayrıntısına dikkat ederek hazırladığımız etkinliklerimizde hem çocuklarımızla hem de vatandaşlarımızla bayramı bayram tadında geçirmek istedik. Geleceğimiz olan çocuklarımızın gözlerinin içi gülüyorsa bizlerde mutlu oluyoruz. Bu anlamda belediye başkanı olarak şahsım başta olarak, ekibimle birlikte ilçemizde oturan vatandaşlarımızın mutlu olmaları için uğraşıyoruz. Ben tekrardan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

ETKİNLİK ŞENLİKLE SINIRLI KALMADI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında hafta sonu da Dedeman Park’ta öksüz ve yetim çocuklara yönelikte özel bir etkinlik düzenlediklerini ifade ederek, “Bundan birkaç gün öncede yine bayrama yönelik düşünmüş olduğumuz yine anlamlı bir etkinlik düzenledik. Dedeman Park’ta öksüz ve yetim çocuklarımızla biraraya geldik. Yine aileleriyle beraber, onların bayramını özel bir ortamda kutladık. Bu da, bizim için çok anlamlıydı” dedi. Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi olarak yapmış oldukları etkinliklerde hedeflerinin sadece yaptı desinler diye değil amacına yönelik anlamlı bir etkinlik olmasına dikkat ettiklerini ifade etti. Başkan Gürlesin, yine 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Pamukkale Halk Eğitim Merkezi ve İncilipınargücü GSK işbirliğiyle “23 Nisan Benim Çocukluğum Futbol Turnuvası” düzenlediklerini de belirtti.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2018, 16:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER