banner249

Pamukkale Belediyesi’nden çevre günü etkinliği

Pamukkale Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü için farkındalık yaratacak bir program hazırladı. Çevre konusunda örnek projelere imza atan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Dünya Çevre Günü için farkındalık yaratacak birçok etkinliğin yapılacağını ifade etti.

Pamukkale Belediyesi’nden çevre günü etkinliği
banner240

Gelecek kuşaklara daha temiz ve daha yeşil Pamukkale bırakmak adına, ilçede hayata geçirdiği tüm projelerde çevreye duyarlılığı ön planda tutan Pamukkale Belediyesi dünya çevre gününe özel bir program düzenliyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Çocuklarımıza daha yaşanabilir bir dünya bırakmak adına çevre konusuna her zaman önem veriyoruz. Çevre konusunda hassasiyetimizi sürdüreceğiz” dedi.

KATILIMCILARA SÜRPRİZ HEDİYELER OLACAK

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 5 Haziran 2018 Salı günü Deliktaş İlkokulu Bahçesi’nde gerçekleşecek olan programda çevre konusunda farkındalık yaratacaklarını ifade etti. Saat 09.30’da öğrencilerin günün anlam ve önemine dair konuşmaları ile başlayacak olan programda, öğrenciler tarafından folklor gösterisi de olacak. Atık malzemelerden oluşturulan giysilerin defilesinin de yapılacağı etkinlikte, atık malzemeler ve çevre konulu resimlerin sergisi de yer alacak. Başkan Gürlesin, Deliktaş İlkokulu bahçesinde gerçekleşecek 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlik programında sürprizlerinde olduğunu ifade ederek, tüm çevre gönüllülerini etkinliğe davet etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER