banner249

Pamukkale Belediyesi’nden 43 yıllık soruna çözüm

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçenin her bir noktasına en iyi hizmeti götürmek adına gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Pamukkale ilçesinin 68 mahallesinin tamamına en kaliteli, en iyi hizmeti sunmak adına çalıştıklarını belirten Başkan Gürlesin, “Bizim için merkez mahalleler ile kırsal kesimdeki mahallelerimiz aynı önemdedir. İlçenin en uzak mahallesi olan Gözler’in 43 yıllık sorununa çözüm bulmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nden 43 yıllık soruna çözüm
banner240

Kurulduğu 2014 yılından bu yana 68 mahallenin tamamına tek tek ulaşan ve hizmet götüren Pamukkale Belediyesi, Gözler’in uzun yıllardır çözüm bekleyen sorununa el attı. Merkeze 43 kilometre uzaktaki Gözler mahallesinde 1975 yılından bu yana süregelen arazi yolu sıkıntısı Pamukkale Belediyesi tarafından çözüldü.

ARAZİ YOLLARI YAPILDI

Pamukkale Belediyesi tarafından, çalışmaların devam ettiği Gözler Mahallesi’nde bugüne kadar, genişliği 6 ila 8 metre arasında olan toplam 3 bin 200 metre uzunluğunda arazi yolu açıldı. Dar olan arazi yolları da genişletildi. Gözler ile Belenardıç mahalleleri arasındaki yolların da birleştirilmesi sağlanarak, Gözler Mahallesinin 1975 yılından bu yana süregelen en büyük sorunu olan arazi yolları Pamukkale Belediyesi tarafından çözüme kavuşturuldu.

GÜRLESİN, “YILLARDIR SÜREGELEN SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Gözler Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların yıllardır süregelen sıkıntısını çözüme kavuşturduklarını belirtti. “Gözler Mahallesi’nde yaşayan halkımızın en önemli geçim kaynağı tarla, bağ ve bahçelerinden elde ettikleri ürünlerdir” diyen Başkan Gürlesin, “Ancak mahalle sakinlerimiz tarla, bağ ve bahçelerine traktörle bile gidip gelirken zorluk yaşıyorlardı. Biz Gözler Mahallemizde arazi yolları açıp, dar olan yollarını da genişlettik. Pamukkale Belediyesi olarak, yıllardır süregelen bir sorunu çözerek, vatandaşlarımızın mutluluğunu görmek bizlere ayrı bir gurur veriyor. Yeni arazi yollarının halkımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

MUHTAR DEVRİM AS; “KASABADAN ZİYADE İLÇE GİBİ OLDUK”

Gözler Mahalle Muhtarı Devrim As, Pamukkale Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan sonra mahallede büyük bir değişim yaşandığını belirtti. As, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e mahalleli adına teşekkür ederek, “Mahallemizde sanayi arkası yolumuz 1975 yılından beri dar ve bozuk olmasından dolayı iki normal araç bile geçemezken, traktör ve biçerdöverin geçmesi mümkün olmuyordu. Bundan önceki yönetimlerde burası kasabaydı. Ama bu yola vatandaş istemesine rağmen el atılamamıştı. Sağ olsun Pamukkale Belediye Başkanımız vatandaşımızın isteğini yerine getirdi. Yol tamamlandığında tarla işiyle uğraşan bir mahalle olarak işlerimiz daha çabuk ve kolaylıkla yapılacak. Masraflarımız azalacak” dedi. Muhtar As, “Pamukkale Belediyesi’nin açtığı tek yol burası değil, bundan önce, Tarihi Ağılcalı mevkiinden Boyalı Çeşme yoluna kadar, yine Sekmeler mevkiinden Boyalı Çeşme’ye kadar toplam 7 km’lik yolumuz genişletildi, yenilendi. En büyük yatırım da Gözler Atatürk Bulvarı oldu. Önceden kumla yama yapılan yol şu an bölünmüş yol şeklinde, iki gidiş iki geliş ve bir park yeri yapıldı. Yaklaşık 2 km’ye yakın bir yol sıcak asfalt oldu. Yani eski deyimle kasabadan ziyade ilçeyi andıracak bir duruma geldik. Pamukkale Belediye Başkanımızın mahallemizde emeği çok fazladır. Mahallemiz daha da mükemmel hale gelecek. Pamukkale belediyemiz hizmetin en iyisini layık olduğu şekilde yapıyor Allah razı olsun diyoruz” dedi.

 “BAŞKANA ŞÜKRAN BORÇLUYUZ”

Gözler Mahallesi sakinlerinden Kazım Kerse, mahallelerindeki arazi yolları açılmadan önce çok zorluk çektiklerini ifade ederek, “Rahat arazilerimize gelip gidebilmek için yollarımız açılıyor. Önceden hayvanla gidip geliyorduk. Burası çiftçi memleket olduğu için saman getiriyoruz, gübre getiriyoruz. Bunları önceden 1 haftada getiriyorduk. Şimdi 1 saatte getiriyoruz. Bunun için Pamukkale Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Ben aslında CHP’liyim ama Başkan Gürlesin’in çalışmalarını takdir ediyorum. Bence Gözlerliler olarak Başkan Gürlesin’e şükran borçluyuz” dedi. Yine mahalle sakinlerinden Halil Akkaya da bir tarladan bir tarlaya geçerken yaşadıkları sıkıntının yıllardır devam ettiğini, ama Pamukkale Belediyesi’nin arazi yolları açması ve genişletmesi ile artık tarlalarına daha kolay gidip geldiklerini belirtti. Akkaya, “Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e çok teşekkür ediyoruz. Sayesinde yıllardır süren sıkıntımızı giderdi. Allah razı olsun kendisinden” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER