banner249

Pamukkale Belediyesi personeli iftarda yemeğinde bir araya geldi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ramazan Ayı’nın ilk iftarını “Biz bir aileyiz” sözünü ispatlarcasına tüm belediye çalışanlarıyla bir arada yaptı. Başkan Gürlesin, “İlçemize en iyi, en kaliteli hizmeti sunma gayreti içerisinde, bir ve birarada tüm çalışanlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu bağlamda, her yıl yaptığımız gibi bu yılda ilk iftarımızı personelimizle gerçekleştirdik” dedi.

Pamukkale Belediyesi personeli iftarda yemeğinde bir araya geldi
banner240

Pamukkale Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen personel iftar yemeği, belediyenin YSE’deki ana binasının otopark alanında gerçekleştirildi. Bu yıl beşincisi yapılan iftar yemeğine tüm Pamukkale Belediyesi çalışanları ve aileleri, Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Abdullah Sevinçli ve Türkay Gözlükaya katılırken, Pamukkale Belediyesi ailesi ilk iftarı birlikte yapmış oldu.

“BÜTÜN PERSONELİMİZLE BİRLİKTE BAŞARIYORUZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geleneksel hale getirdikleri geleneksel personel iftar yemeği öncesinde tüm çalışanlarıyla tek tek ilgilenerek sohbet etti. Ramazan ayının tüm güzellikleriyle, tutulacak oruçların yapılacak ibadetlerin kabul olması temennisinde bulunan Başkan Gürlesin, “Her yıl aile sayımız artarak bugüne geldik. Tüm çalışanlarımızla birlikte, aileleriyle birlikte güzel bir ortam oluştu. Ben katılımlarından dolayı tüm çalışma arkadaşlarıma ve ailelerine öncelikle teşekkür ediyorum” dedi. Ramazan’ın ilk iftarını her yıl olduğu gibi bu yıl da çalışma arkadaşları ve aileleriyle yaptıklarını da ifade eden Başkan Gürlesin “Her Ramazan’ın ilk günü kendi personelimizle birarada olmamız çalışma arkadaşlarımıza verdiğimiz değerin bir karşılığıdır. Biz birlikte bir aileyiz. Geride kalan 4 yılda gerçekten güzel şeyler yaptığımıza, başardığımıza inanıyorum. Başta şahsım belediye başkanı olarak, başkan yardımcılarımızla, müdürlerle çalışan bütün personelimizle birlikte başarıyoruz. İnşallah geride kalan bir yılı da dolu dolu, bize verilen görevin gereğini yerine getirerek, hep birlikte bu dönemi bitireceğiz. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ramazan Ayı’nın tüm çalışma arkadaşlarımıza, ailelerimize, tüm vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER