banner249

Pamukkale Belediyesi'nde Vezneler Hafta Sonunda Da Açık

Pamukkale Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin ikinci taksit ödemelerinin 30 Kasım’da sona ereceğini duyurdu. Pamukkale Belediyesi, vatandaşların vergi ödemelerini 30 Kasım 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar yapılabilecek. Pamukkale Belediyesi gişeleri bu hafta sonunda açık olacak.

Pamukkale Belediyesi'nde Vezneler Hafta Sonunda Da Açık
banner240

Pamukkale Belediyesi, Emlak ve Çevre Vergisi ödemelerinin ikinci taksitlerinin son ödeme tarihlerini web sitesinden, sosyal medyadan sık sık hatırlatarak, vatandaşın mağdur olmaması için duyurularına devam ediyor. Pamukkale Belediyesi, ilçe halkına birçok ödeme kolaylığı seçeneği getirerek vatandaşın mağduriyetini en aza indirmeyi amaçlıyor.

BİRÇOK NOKTADAN ÖDEME YAPILABİLİYOR

Pamukkale Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin ikinci taksit ödemeleri için, vatandaşların hafta içi mesai saatleri içerisinde YSE kavşağındaki belediye ana binasında yer alan veznelerin yanı sıra ilçe halkının kolay ulaşımla ödemelerini yapabilmesi için Atatürk Caddesi’ndeki ve Deliktaş’taki ek binalarda bulunan veznelerden de ödemelerini yapabileceği belirtildi. Açıklamada ayrıca, gezici vezne de rutin çalışmalarına devam edecek. Bu ödeme yeri seçeneklerinin yanı sıra Pamukkale İlçe halkı, www.pamukkale.bel.tr resmi web sitesinden e-belediye uygulamasından ve PTT ile Halkbank Şubelerinden ödemelerini kolaylıkla yapabileceği bildirildi.

VEZNELER HAFTA SONU DA ÇALIŞACAK

Pamukkale Belediyesi, emlak vergisi ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksitinin son ödeme tarihi olan 30 Kasım 2018 Cuma günü öncesinde vatandaşların mağdur olmamaları için özel tedbirler aldı. Pamukkale Belediyesi vezneleri 24 Kasım Cumartesi ve 25 Kasım Pazar günleri de 09.00-16.30 saatleri arasında da hizmet vermeye devam edecek. Pamukkale Belediyesi, ödemeler noktasında önemli bir kolaylığı daha ilçe halkına sunuyor ve 30 Kasım’a kadar Paraf kart özelliği bulunan kredi kartlarına 5 taksit, World kart özelliğinde kredi kartlarına 2 taksit, Bonus kredi kartlarına 2 taksit imkânıyla vatandaşların ödemelerini kolaylıkla yapabilmesini hedefliyor.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2018, 17:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER