banner249

Örki,"önemli olan gönül insanı olmak"

STK ve derneklerle bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki, Denizli Karadenizliler Derneği ile bir araya geldi.

Örki,"önemli olan gönül insanı olmak"
banner240

Pamukkale'yi daha yaşanılabilir, daha güzel bir hale getirmek için STK ve derneklerle işbirliği içinde olunulması gerektiğini ifade eden AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, önceki gün Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Dernek Başkanı Birol Konak ev sahipliğinde yapılan buluşmada Yönetim Kurulu Üyeleriyle sohbet eden Başkan Adayı Örki, Pamukkale ile ilgili çalışma ve projelerini de üyelere anlatma fırsatı buldu. Etkinlikten dolayı memnuniyetini dile getiren Dernek Başkanı Konak, "Avni Başkanımızı İl Başkanlığı döneminden beri tanıyan biriyim. Kendisi disiplinli, sistemli ve çalışkan bir yöneticidir. Pamukkale'ye çok güzel hizmetler kazandıracağına inanıyorum. Çıkmış olduğu bu yolda ona başarılar diliyorum." dedi.

"DERNEKLERLE ORTAK AMACIMIZ VATANDAŞLARA HİZMET ETMEK"

Asıl meselenin gönüllere girmek olduğunu dile getiren Pamukkale Başkan Adayı Örki," Bizler Denizli'de siyaset yaparak insanlara hizmet etmeyi, mutlu etmeyi ideal edinmiş insanlarız. Siz STK ve dernekler de aynı ideale sahip insanlarsınız. Yani farklı yollardan aynı hedefe yürüyoruz. Amacımız vatandaşlara hizmet etmek, hayatlarını kolaylaştırmak, önüne çıkan engelleri kaldırmak. Bunun yolu da gönüle hitap etmekten geçiyor. İstediğiniz kadar projeler yapın. Eğer gönül insanı değilseniz bunlar hiçbir anlam ifade etmiyor." diye konuştu.

ORTAK ÇALIŞMA VURGUSU

Pamukkale'nin gelişmesinde STK ve derneklerle ortak çalışacaklarını söyleyen Başkan Adayı Örki, "Siz değerli STK ve dernek temsilcileri ile ortak forumlar, toplantılar, çalışmalar yaparak Pamukkale için ortak projeler üreteceğiz. Yapacağımız projeler reklam amaçlı değil, insanların hayatını kolaylaştıracak, onlara çok şey katacak projeler olacak. Siz hemşeri derneklerinin çalışmalarında destekler vererek kültürel ve geleneksel projelerinizde öncü olacağız. Pamukkale turizmi, doğası, tarihi, kültürel zenginliği ile cazibe merkezi olacak. Bunu birlikte başaracağız." dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER