banner249

Örki, Sorunları beraber çözecek, beraber çalışacağız

Dur durak bilmeden çalışmalarını yürüten Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki, gayrimenkul sektörü temsilcileriyle bir araya geldi.

Örki, Sorunları beraber çözecek, beraber çalışacağız
banner240

Pamukkale İlçesi’nde birçok sektör temsilcisiyle bir araya gelen AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, Kuşpınar Mahallesi’nde bölge esnafı ile bir araya geldi. Örki işadamlarının sorun ve taleplerini dinledi. Toplantıda konuşan Örki, ’’Siz değerli gayrimenkul danışmanlığıyla uğraşan esnaflarımız Denizli’yi ve Pamukkale İlçemizi en iyi bilen kişilerdensiniz. Bu yüzden sizlerin Pamukkale ile ilgili söyleyecekleriniz bizim için çok önemli.’’ dedi.

‘’BERABER ÇALIŞMALAR YÜRÜTECEĞİZ’’

Emlak, gayrimenkul ve danışmanlık sektörünün önemini vurgulayan Örki, ’’Siz sektör temsilcileri ilçemizin gelişimi için büyük önem arz ediyorsunuz ve toplum için vazgeçilmez birer unsursunuz. Çünkü vatandaşlar sizin sayenizde çok vakit kaybı yaşamadan yapacağı yatırımlarla ilgili doğru bilgi alırken, bir yandan da onların barınma ihtiyaçlarını daha hızlı bir şekilde karşılıyorsunuz. Bu yüzden sizler insanın temel ihtiyaçlarından biri olan barınmayı sağlarken, bir diğer yandan da sektörünüzle ekonomiye yön veriyor, birçok kişiye de istihdam sağlıyorsunuz. Bundan dolayı ilçemizin her köşesinde aktif bir şekilde faaliyet gösteren siz sektör temsilcilerinin yaşadığı sorunlarda belediye olarak önünüzü açmak bize düşüyor. Karşılaştığınız sorunları beraber aşacağız, Pamukkale’nin daha güzel kentleşme yapısının oluşması için de yine beraber çalışmalar yürüteceğiz.’’ diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER