banner249

Örki: ‘’Pamukkale'yi dünya vizyonuyla ele alacağız’’

Turizm alanında Pamukkale'nin cazibesini arttırmak için yoğun çalışma yürüten Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki, Pamukkale Turizm Derneği Yönetimi ile kahvaltıda buluştu.

Örki: ‘’Pamukkale'yi dünya vizyonuyla ele alacağız’’
banner240

Pamukkale'de öncelikli amacının gelen turist sayısını artırmak olduğunu her seferinde vurgulayan Cumhur İttifakı AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, turizm alanında hizmet veren sektör temsilcileriyle buluşma ve istişarelerine devam ediyor. Örki, bu kapsamda Pamukkale Turizm Derneği Yönetim Kurulu ile bir araya geldi. Dernek Başkanı Adem Kaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada ana gündem maddesi Pamukkale oldu. Otel sahibi Yönetim Kurulu Üyeleri'nin istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Adayı, turizm alanında projelerini de üyelere anlattı. Ziyarette konuşan Örki, "El birliği ve fikir alışverişiyle Pamukkale'nin kalkınmasını birlikte başaracağız. Bunun için ise hep beraber çok gayret edecek, mesai kavramı olmaksızın çok çalışacağız" dedi.

"Kaybedecek, duraksayacak bir saniyemiz bile yok"

Turizmin Pamukkale'de gelişmesi ve gelen turist sayısını artırmaya dair birçok yolun olduğunu ifade eden Başkan Adayı, "Her şeyden önce ilçemizi dünya vizyonuyla ele almalıyız. Elimizde bulunan hazinenin farkındayız. Bu hazineyi ve değeri Dünya'da marka haline getirmek için ise ince eleyip sık dokuyoruz. Pamukkale mahallemiz Denizlimizin vitrini olmalı. Sokaklarımızda beyaz cennetimizin dokusu hissedilmeli ve o temayla dizayn edilmeli. Gelen turist sayısını artırmak ve turistlerin burada daha fazla zaman geçirmesini sağlamak için farklı faaliyet ve projeler üretmeliyiz. Ayrıca yapılaşma bu bölgede ayrı bir titizlikle yapılmalı. Güzel bir silüete bu bölgeyi kavuşturmalıyız. Bu yüzden Pamukkale'yi her alanıyla titiz bir şekilde değerlendiriyoruz. Kaybedecek, duraksayacak bir saniyemiz bile yok" diye konuştu.

YEŞİLDERELİLERLE BULUŞMA: HAYALİMİZ BÜYÜK, HEDEFLERİMİZ YÜKSEK

Hemşeri dernekleriyle kucaklaşmaya devam eden Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki, Yeşildere Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Yılmaz Ekiz ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Örki katılımcılara çalışmalarını ve daha güzel bir Pamukkale hayalini anlattı. Yoğun katılımın gerçekleştiği etkinlikte üyeler Örki'ye istek ve taleplerini de iletme fırsatı yakaladı. Ziyarette katılımcılara hitap eden Başkan Adayı,"Bizim çocukluk yıllarımızdan beri hayalimiz ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz memleketimize hizmet etmekti. Allah'a şükürler olsun ki önce Allah'ın, sonra da büyüklerimizin takdiriyle bu kardeşinize Pamukkale'ye hizmet etme fırsatı verildi. Yüzünüzü kara çıkartmayacağız, bize güvenin" dedi.

Her vatandaşın istek ve taleplerini bizzat not aldığını ifade eden Örki,"Her gittiğimiz mahallede vatandaşlarımızın taleplerini, bölgelerinde karşılaştıkları sorunları tek tek not alıyorum. Notlarımızı alanında uzman ekibimizle bir araya gelerek inceliyor ve üzerine yoğun mesai harcayarak çalışıyoruz. Bu ülkeye hayırlı evlat yetiştiren ev hanımlarımızın, ekonomiye önemli katkılarda bulunan üretken işçi kardeşlerimizin ve çocuklarımızın isteklerini, şikayetlerini görmezden gelemeyiz. Biz proje ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüyor, milletimizin işine yaramayacak, mutlu etmeyecek hiçbir işin de peşinden gitmiyoruz. Hayalimiz büyük, hedeflerimiz yüksek. Bu yüzden boşa ve yanlış yerlere harcanacak enerjimiz yok. Pamukkale'de her alanda 5 yıllık kalkınma ve dönüşüm hareketi başlayacak" dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2019, 12:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER