banner249

Örki kapı kapı gezip ev ziyaretleri yapıyor

Tevazu, gayret ve samimiyet sloganıyla kapı kapı gezen Başkan Adayı Örki, iki aileye misafir oldu.

Örki kapı kapı gezip ev ziyaretleri yapıyor
banner240

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, önceki akşam Aktepe Mahalle toplantısı sonrası  ev ziyaretleri düzenledi. Sahada yoğun bir şekilde çalışmalarını yürüten Başkan Adayı, ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya gelmeyi de ihmal etmiyor. Örki'ye ev ziyaretleri sırasında AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nail Şan ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

İlk ziyaretini Ertürk Ailesi'ne yapan Örki, sıcak karşılama nedeniyle ev sahiplerine teşekkür etti. Ev ahalisinin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Adayı, vatandaşların isteklerini bizzat not aldı. Yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından ev sahipleri Örki'yle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de unutmadı. Başkan Adayı Örki ikinci ziyaretini ise Atabey Ailesi'ne yaptı. Yaşadığı bir iş kazası sonucu tedavi gören Yunus Atabey'e geçmiş olsun dileklerini ileten Örki, Atabey'e yaşadığı sorunlarla ilgili destek olacağının sözünü verdi.

"SORUN VE İSTEKLERİ YERİNDE DİNLEME FIRSATI BULUYORUZ"

Ziyaretler sırasında konuşan AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, "Bir insanın her zaman kendini en güvende hissettiği, en samimi olduğu yer evidir. Biz de bu bilinçle vatandaşlarımızın evlerine misafir olarak onlarla hasbihal ediyor, sorun ve isteklerini yerinde dinleme fırsatı buluyoruz. Bu sayede sorunu yerinde görmüş, Pamukkale'yi sokak sokak analiz etmiş oluyoruz. Ben bu vesileyle sıcak karşılamaları, güler yüzlü ev sahiplikleri için ailelerimize canı gönülden teşekkür ediyorum." dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER