banner249

Nişanlanan çiftin yüzüğünü Başkan Akcan taktı

Çal Belediye Başkan Yardımcısı ve Çal Belediyespor Kulüp Başkanı Adnan Tatar, uzatma dakikalarında gelen galibiyetten saatler sonra kızı Şeyma Tatar’ı nişanladı ve çifte mutluluk yaşadı. ODTÜ Koleji matematik öğretmeni Şeyma Tatar, PEV Koleji’nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yapan Güngör Aktekin ile nişanlandı.

Nişanlanan çiftin yüzüğünü Başkan Akcan taktı
banner240

Nişan töreni Denizli Polisevi Beyaz Salon’da yapıldı.  Şeyma Tatar ile Güngör Aktekin’in nişan yüzüklerini Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan taktı. Akcan, “Yol arkadaşım Adnan Tatar’ın kızının mutlu gününde bir araya geldik. Evlilik yolunda genç çiftimize mutluluk diliyorum” dedi.

SON DAKİKADA GALİBİYET, ARDINDAN NİŞAN

Çal İlçe Stadı’nda oynanan Çal Belediyespor-Bağbaşı maçı 1-1 devam ederken, uzatma dakikalarında Çal Garası galibiyet golünü buldu. Yaklaşık 1500 taraftar ile Başkan Adnan Tatar, uzatma dakikalarında gelen galibiyetle büyük sevinç yaşadı. Stresli maçtan saatler sonra akşam saatlerinde ise, kızı Şeyma Tatar’ın nişanı için Polisevi’ne geçen Başkan Tatar, “Duble mutluluk yaşadım. Bu özel günde bizleri yalnız bırakmayan Başkanımız Fethi Akcan, meclis üyelerimiz ve tüm dostlara teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER