banner249

Modifiye Araç tutkunları Denizli’de bir araya geldi

Denizli'de ikincisi düzenlenen "Modifiye Araç Fuarı" büyük ilgi gördü. Geniş fiyat aralığındaki 200 aracın katıldığı fuarı yaklaşık 50 bin kişi ziyaret etti. 

Modifiye Araç tutkunları Denizli’de bir araya geldi
banner240

Denizli Auto Club tarafından düzenlenen Tuning 2017 Modifiye Fuarı'nda ses, motor, donanım ve dizayn anlamında modifiye edilmiş 200 araç katıldı. Bir AVM’nin otoparkında yapılan fuarda, Murat 124'den Anadol'a, klasik otomobillere, jiplerden motosikletlere, lüks otomobillerden ATV'lere kadar çok sayıda modifeye edilmiş araç sergilendi. Bir günlük açılan fuarı 50 binin üzerinde kişi ziyaret ederek, araçları inceledi. Modifiye ve ses sistem ile motor alanında faaliyet gösteren firmalarda yaptıkları araçları tanıttı.
Denizli’de oto tamir işi ile uğraşan Abdurrahman Ay, 35 bin TL’lik aracının üzerinde yaklaşık 12 bin TL’lik bir tesisatın bulunduğunu kaydetti.
 

İlk etkinliği geçen sene Ekim ayında yaptıklarını belirten fuarın organizatörlerinden Arif Şahin, “2016 yılında sizlerin de desteklerinizle ilkini yapmıştık. Bu sene ilk etkinliğimiz AVM’de oldu. 200 araçlık bir katılım var. çevre illerin hepsinden etkinliğe katılım sağlandı. Şuanda 10-12 il civarında ilden katılım gösterildi, Antalya, İzmir, İstanbul, Bursa, Aydın ve sayamadığım birçok ilden katılım sağlandı. Şuanda bizim kayıtlarımıza göre, 50 bin izleyici katılım sağladı. Bu tür etkinlikler Denizli’ye sosyal anlamda güzel şeyler katacak, bunun farkındayız. 2017 yılının Ekim ayında yine büyük bir etkinliğimiz olacak. yine siz basınımızın desteğiyle bunu inşallah gerçekleştireceğiz. Katılan tüm firmalara, izleyicilere teşekkür ederiz” dedi.
 

Katılımın yoğun olduğunu belirten Şahin, fuarı düzenlemenin amacını açıkladı. Şahin, “Buradaki amacımız, biz ciddi anlamda genç kitleye hitap ediyoruz. 13-17 yaş arası çok ciddi bir kitle var, aileler çok fazla var. özellikle gençlerin bu işlere merak salmalarıyla birlikte, gençlerin yasal anlamda trafiğe sıkıntı çıkarmayacak, her uygulamada bu işlerin zararlı olmadığını bir kez daha göstermek” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2017, 23:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER