banner249

Milli sporcudan İbanoğlu'na ziyaret 

Denizlili karateci Muhammet Kaya, Türkiye Şampiyonası sonrası milli takıma seçildi.

Milli sporcudan İbanoğlu'na ziyaret 
banner240

Türkiye Karate Federasyonu tarafından yapılan Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazanan Denizlili Karateci Muhammet Kaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti. Milli Karateci, hafta sonu Montenegro / Karadağ’da tatamiye çıkacak. Babası ve antrenörü İhsan Kaya ile İbanoğlu’na bilgi veren milli karateci, hedefinin Balkan Şampiyonası'nda son form durumlarını görmek, ardından milli takım kampıyla Avrupa Şampiyonası'na hazırlanmak olduğunu söyledi.


Sporcu aileden gelen 1997 doğumlu Muhammet Kaya, çocukluğunu karate salonunda büyüyerek geçirdi. 15 yıldır tatami üzerinde yüzlerce müsabaka ve birçok Türkiye Şampiyonluğu yaşayan genç sporcu, hedefinin uluslararası düzeyde ülkeye madalyalar kazandırmak olduğunu söyledi. Karatede gelen başarıların prensipli ve disiplinli çalışmaların ürünü olduğunu söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, hem Muhammet Kaya, hem de Batuhan Özdemir’in milli formanın hakkını vereceğine inandığını söyledi. 
Muhammet Kaya, 2-4 Şubat 2018 tarihlerinde Rusya Soçi’de düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi 84 kilogramda temsil edecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER