banner249

Meslektaşlarından tam not

Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı  Ahmet Divarcı TMMOB İKK tarafından düzenlenen  Kent Sempozyumu’nda yaptığı  açıklamalar ve projeleri ile meslektaşlarından tam not aldı.

Meslektaşlarından tam not
banner240

2 gün süren ve ülke çapında kent yönetimi ile ilgili önemli isimlerin katıldığı  toplantıya ilgi  yoğun oldu.

Kent Sempozyumu’nun ikinci gününde ise  Türk Mühendis Mimar Odalar Birliği Denizli İl Koordinasyon Kurulu Belediye başkan adaylarını ağırladı. Esnaf Sarayı Konferans Salonu’nda  gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda mühendis-mimar ve şehir plancısı ve davetli katıldı. Burada Pamukkale ile ilgili  projeleri ve hedeflerini dile getiren Ahmet Divarcı; “ Pamukkale  sadece Denizli değil, Türkiye Değil  tüm Dünyanın geleceğe taşımak zorunda olduğu bir miras. Ancak Pamukkale bugün hak ettiği ilgiyi görmekten çok uzak. Pamukkale Belediyesi geçtiğimiz 5 yıl boyunca sadece travertenlerin ardına gizlenerek yönetti. Biz Pamukkale’yi her yönden bir dünya kenti yapmak için yola çıktık” dedi.

ÜRETİM VE İSTİHDAM İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ

Pamukkale’nin tarım, turizm, sanayi ve üniversite kenti olduğunun altını çizen Divarcı açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: “Beyaz Cennet ve Karahayıt gibi doğa harikasına sahip, ülkemizin en verimli topraklarını olduğu ovası, sanayisi ve üniversitesi ile Pamukkale bu sahipsizliği hak etmiyor. Yerel yönetimler sadece  altyapı, park yada klasik belediyecilik hizmetleri ile yetinmemeli.  Pamukkale bir kültür-sanat başkenti olmalı. Bu turizmi de tetikleyecektir. Öte yandan üretim ve istihdamın önünü açacak her türlü girişimde bulunup desteklemekte  temel görevimiz olmalı. Yaşanan ekonomik krizde  üretim odaklı yerel yönetim anlayışının ne denli önemli olduğu bir kez daha görüldü” açıklamasında bulundu.

Ahmet Divarcı daha sonra  projeleri ile ilgili bilgi verip, soruları cevaplandırdı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER