banner249

Merkezefendi yerli turizmin cazibe merkezi olacak

Seçim ziyaretlerinde ilgi ile karşılanan Şeniz Doğan, dün Akkonak Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelerek, sorun ve sıkıntılarını dinledi, ardından Denizlispor-Ümraniyespor maçını tribünde taraftarlar ile birlikte izledi. Şeniz Doğan, daha sonra TÜRSAB yönetimine projelerini anlattı ve söz verdi “Merkezefendi ürettiğimiz projeler ile yerli turistler için bir cazibe merkezi haline gelecek” dedi

Merkezefendi yerli turizmin cazibe merkezi olacak
banner240

AKKONAK HİZMET İSTİYOR

Akkonak Mahallesi’ni ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi veren Şeniz Doğan, esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Bölge esnafının ilgisizlikten yakındığı Doğan, "Denizli’nin göz bebeği Akkonak Mahallesi’ne yakışır projeler üreteceğiz. Merkezefendi’de ve Akkonak’ta herkesin yüzü gülecek" dedi .

TRİBÜNDE YERİNİ ALDI

Millet İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Spor Toto 1. Lig lideri Denizlispor’un dün akşam sahasında Ümraniyespor’u konuk ettiği ve golsüz eşitlikle sona eren maçta Horoz’u yalnız bırakmadı.  Şeniz Doğan zorlu karşılaşmada maraton tribünündeki yerini alarak takıma destek oldu, yeşil siyahlı taraftarlarla birlikte 90 dakika tezahürat yaptı. Merkezefendi İlçesi’nde yeni spor tesisleri yapma sözü veren Doğan, Denizlispor’a da katkı vereceğini söyledi.

TURİZMCİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Maçın ardından TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği) yönetimi ile akşam yemeğinde buluşan Şeniz Doğan, Merkezefendi’nin bir cazibe merkezi haline gelmesini sağlayarak, özellikle yerli turizmi canlandırmayı hedeflediklerini söyledi.

TÜRSAB Pamukkale Yöre Temsil Kurulu Başkanı Turan Köseoğlu ziyarette “Biz sivil toplum kuruluşuyuz parti ayrımımız yok. Denizli’de birlikte güzel işler ve projeler yapmak isteriz. Hedefimiz Denizli turizmini geliştirmek, yanımızda olmanız bizleri onurlandırır” dedi.

TURİZM KENTİ MERKEZEFENDİ

Projelerini anlatan Doğan, turizmcilerden gelen soruları da cevapladı. Şeniz Doğan, Prestij Sokaklar, Adrenalin Parkı, Sanat Sokağı, Tarihi Denizli Evleri’nin restorasyonu gibi projelerimiz ile Merkezefendi’yi özellikle yerli turist için bir cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz. Ayrıca ilçemizde yapacağımız sanat festivalleri ile on binlerce kişinin Denizli’ye gelmesini hedefliyoruz. İlçemizin ve şehrimizin turizm pastasından payını alması için elimizden geleni yapacağız. Merkezefendi, ürettiğimiz projeler ile yerli turistler için bir cazibe merkezi haline gelecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2019, 17:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER