banner249

''Kobi Özel Ödülü'' alan Evteks Denizli'nin gururu oldu

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) İnovasyon ve İnovalig Ödülleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı törenle sahiplerine verildi. Yarışmaya  katılan Denizli İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi İsa Dal’ın Evteks Limitet Şirketi, İnovalig’de KOBİ Özel Ödülü’ne layık görüldü.

''Kobi Özel Ödülü'' alan Evteks Denizli'nin gururu oldu
banner240

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) İnovasyon ve İnovalig Ödülleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı törenle sahiplerine verildi.

İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül töreninde  “KOBİ Özel Ödülü” Denizli İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi İsa Dal’ın firması Evteks Limited Şirketi’nin oldu. Bu ödülün uzun soluklu bir çalışma sonucunda, hayallerin tecrübe ve inanç ile birleşmesi neticesinde kazanıldığına değinen İsa Dal, ülkemizdeki en inovatif KOBİ seçilmenin ve Anadolu’dan bunu gerçekleştirmenin son derece gurur verici olduğunu söyledi.

Dal, “Desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen, başta başkanımız Ali Sami Aydın’a, ekibine ve yönetim kurulunda görev yaptığım abilerime kardeşlerime sonsuz şükranlarımı sunarım. Teknik Tekstil komitesi başkanı olarak görev yaptığım derneğimizde 2018 te dünyayı şaşırtacak projeler için kollarımızı sıvadık. Türkiye bin sektörel en büyük derneği olan TETSİAD ailesinin bir parçası olmaktan büyük gurur duyuyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER