banner249

Keçeci, SMMM aday meslek mensuplarına seslendi

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, TESMER Denizli Şubesi organizasyonunda, ‘Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Aday Meslek Mensuplarına’ yönelik olarak Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (Denizli SMMMO) Konferans Salonunda düzenlenen seminere konuşmacı olarak katıldı.

Keçeci, SMMM aday meslek mensuplarına seslendi
banner240

Denizli SMMMO Başkanı Himmet Yavaş konferansın açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Başkan Yavaş; ülke ve mesleki gündem hakkında değerlendirmelerde bulundu. Meslek mensubu olabilmek için Eğitim – Staj – Sınav aşamalarından oluşan zorlu süreci anlattı.

Açış konuşmasının ardından Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, katılımcılara geniş perspektif sunan bir sunum gerçekleştirdi.

Başkan Keçeci, “sanayicileri ve iş adamlarını temsilen burada bulunan bir kişi olarak, sizlerden beklentilerimi sizinle konuşmak için buradayım.” diye stajyerlere seslendi.  Öncelikle mali müşavirlik ruhsatına sahip olabilmenin, hiçbir meslekte olmadığı kadar meşakkatli bir süreç olduğunu ifade eden Keçeci, “Mali müşavirlik müessesi, esnaf için, tacir için, sanayici için, iş adamı için, kısacası iş dünyası için büyük önem arz ediyor. İş dünyasında ekonomi okur yazarlığı çok düşük oranda. Bu nedenle bu açığı da mali müşavirler kapatıyor.” dedi.

Keçeci, Mali müşavirlik mesleğinin ülke ekonomisi için taşıdığı önem çerçevesinde geleceğin meslek mensuplarından beklentilerini anlattı.

Seminerin sonunda Denizli SMMM Odası Başkanı Himmet Yavaş; Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci’ye bir plaket takdim etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER