banner249

“Kazanan aziz milletimizdir’

Referandum sonuçlarını değerlendiren AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, son sözü her zamanki gibi milletin söylediğini belirterek, “Bu halk oylamasının kazananı milletimizdir. Başbakanımızın dediği gibi ‘Bu halk oylamasının kaybedeni yoktur, kazananı aziz milletimizdir’” dedi.

“Kazanan aziz milletimizdir’
banner240

Denizli İl Başkanı Necip Filiz,  “Anayasa değişikliği milletimiz tarafından kabul görmüştür. Referandum öncesi süreçte de, sonuçlar açıklanmadan önce de, ‘Çıkacak sonuç ne olursa olsun başımızın tacıdır, milletimizin verdiği karar en güzel karardır’ demiştik. Milletimiz sandığa giderek oyunu verdi, tercihini kullandı. Resmi olmayan sonuçlara göre, yaklaşık 25 milyon ‘evet’ oyuyla ve 1 milyon 300 bin farkla anayasa değişikliği kabul edildi.

Başbakanımızın dediği gibi ‘Bu halk oylamasının kaybedeni yoktur, kazananı aziz milletimizdir’ Son sözü millet söylemiştir, ‘evet’ demiştir ve son noktayı koymuştur. Halkımız, güven ve istikrar ortamının devamı yönünde görüş bildirmiştir. Çift başlılığın kalkmasının önemini kavramış, koalisyon dönemlerinden kalan yaraların tekrar açılmaması için ‘Evet’ demiştir. Artık milletçe kenetlenerek geleceğe odaklanma zamanıdır. Yeni dönemde hepimize büyük sorumluluk düşüyor. Ülkemiz ekonomisini dünyada ilk 10’a sokma hedefini gerçekleştirmek için bütün gücümüzle çalışmalıyız” diye konuştu.

Anayasa değişikliğinin tüm maddelerinin hemen yürürlüğe girmeyeceğini belirten Başkan  Filiz, “Özellikle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle ilgili değişiklikler, 3 Kasım 2019 tarihinde yapılması öngörülen seçimlerle birlikte yürürlüğe girecektir. Önümüzde bu tarihe kadar yapılması gereken pek çok iş var. Çünkü bu ülkenin yönetimine talip olacak herkesin, milletimizin karşısına çok güçlü bir hazırlıkla çıkması gerekiyor. Şimdi daha çok çalışma zamanı” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER