banner249

Kasapoğlu: ''Denizli bizi konuşacak''

Denizli Genç İşadamları Derneği(DEGİAD) Başkan Adayı Esra Kasapoğlu Ünlü, 13 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilecek olan27. Olağanüstü Genel Kurul öncesinde açıklamalarda bulundu.

Kasapoğlu: ''Denizli bizi konuşacak''
banner240

DEGİAD’ın 13 Eylül Perşembe günü gerçekleştireceği 27.Olağanüstü Genel Kurulunda başkan adayı olduğunu açıklayan mevcut yönetimde de genel sekreterlik görevini sürdüren Esra Kasapoğlu Ünlü, dernek olarak yapacaklarının ekonomi anlamında Denizli’ye ve Türkiye’ye büyük kazanımlar getireceğini belirtti.

“DENİZLİ’DE ADIMIZDAN ÇOK BAHSETİRECEĞİZ”

340 üye hep birlikte omuz omuza vererek gelecek adına önemli işlere imza atacaklarını belirten Denizli Genç İşadamları Derneği Başkan Adayı Esra Kasapoğlu Ünlü,”DEGİAD olarak güçlü bir yönetim hedefleri olan üyelerimiz ile birlikte 27 yıllık tecrübemiz ve yenilikçi fikirlerimiz ile birlikte Denizli’de adımızdan çok bahsettireceğiz. İthalat mecralarında canlandıracak programlar düzenleyeceğiz. Bu nitelikle en önem verdiğimiz konu araştırma ve geliştirme olacaktır. 340 üye hep birlikte omuz omuza vererek gelecek adına önemli işlere imza atacağız. Hedeflerimiz doğrultusunda hep birlikte gelişeceğiz hep birlikte büyüyeceğiz. Biz büyüdükçe ve geliştikçe Denizli’miz de büyüyecek.Biz bu yolda cesur adımlarla yürüyoruz. Korkmuyoruz. Atatürk’ün ilke ve inkılaplarından asla çıkmayacak onun gösterdiği hedefe emin adımlarla yürüyeceğiz. Biz inanıyoruz” şeklinde konuştu.

“TECRÜBE VE EĞİTİM BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR”

DEGİAD olarak her zaman gündem yaratacak projelere imza atacaklarını belirten Kasapoğlu,”Genç İşadamları ve İşkadınları olarak tecrübe ve eğitim konusu bizim kırmızı çizgimizdir. Eğitime ve bu doğrultuda geçmiş tecrübelere dayanarak çağımızın ürünü teknolojiyi harmanlayarak üyelerimize büyük katkılar sağlayacağız. Profesyonel ekonomistlerimizden seminerler, eğitim kursları ve tecrübelerine dayanarak söyleyişi günleri düzenleyeceğiz. Kanaat önderlerinden yatırımlarımızı ne zaman, nerede ve hangi şekilde yaparsak faydalı olur bu konularda bilgiler edinmek üzere toplantılar düzenleyeceğiz. Biz inanıyoruz kendimize güveniyoruz. Ekibimizin fırsatlar doğrultusun da derneğimize katacaklarının sınırsız olduklarının farkındayız. Biz artık DEGİAD olarak her zaman gündem yaratacak projelere imza atmak istiyoruz . Biz DEGİAD olarak bir aile gibi nasıl kenetlendiğimizi ve yakaladığımız birliktelik ile neler başaracağımızı Denizli’ye kanıtlamak istiyoruz. Ve asla unutamayacağımız bu derneğin olmazsa olmazı 340 üye ile el ele kol kola vererek , Güçlü DEGİAD, Güçlü Denizli ve Güçlü Türkiye için güzel ülkemizin kalkınmasına bir tuğlada biz koymak istiyoruz. DEGİAD bir STK olarak şehrimizin markası memleketimizin sağlamlaştırıcı çimentosu olsun diye hep bir fazla çalışma sözü veriyoruz” ifadelerini kullandı.

“ADİL VE DEMOKRASİNİN BOY GÖSTERDİĞİ BİR KURUL OLACAĞINA İNANIYORUM"

Diğer aday yönetim ile aralarında tatlı bir rekabetin olduğunu söyleyen Esra Kasapoğlu Ünlü,”DEGİAD olarak seçimlere gidiyoruz. Diğer adayımız ile sıkı bir rekabet var fakat biz bu rekabeti asla dostluğumuza zarar verecek düzeye getirmedik getirmeyeceğiz. Aksine kim kazanırsa kazansın birliğin devam edeceğine, aile olarak kalacağımıza ve her zaman DEGİAD için çalışacağımıza inancım tamdır. Bu düzeyde aramızda oluşan tatlı rekabet ise derneğimiz adına olumlu işler çıkaracağımızın göstergesidir. Bu rekabet iki tarafa da eksiklerini görme, geleceğe yönelik projeler hazırlama konusunda da artı bir değer katmıştır. Kendilerine de başarılar diliyorum. Kazananın DEGİAD olduğu adil ve demokrasinin boy gösterdiği bir kurul olacağına olan inancım tam. Umarım hak eden kazanır. Diğer yönetime başarılar diliyorum ” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER