banner249

Kampanyaya YENİMEDYADER’den topyekûn destek!

Denizli’deki saygın internet gazetelerinin çatı örgütü Yeni Medya Yayıncıları Derneği (YENİMEDYADER) Enflasyonla Topyekûn Mücadele kampanyası kapsamında Denizli Ticaret Odası (DTO) üyelerine, indirimleri oranında indirim yapacak, kampanyaları herkes duyacak. Konuya ilişkin, iki kurum arasında protokol imzalandı.

Kampanyaya YENİMEDYADER’den topyekûn destek!
banner240

TÜRKİYE’nin 2019-21 yılları arasını kapsayan Yeni Ekonomik Programda yer alan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) başlattığı ve desteğin her geçen gün arttığı Enflasyonla Topyekûn Mücadele kampanyasına Denizli’nin internet gazeteleri de destek verdi.

DTO VE YENİMEDYADER İLKİ BAŞARACAK

Denizli’nin saygın internet gazetelerini bir çatı altında toplayan Yeni Medya Yayıncıları Derneği (YENİMEDYADER)  ile Denizli’nin en büyük ekonomik sivil toplum kuruluşu Denizli Ticaret Odası (DTO)  arasında protokol imzalanarak Denizli’de ve hatta Türkiye’de bir ilk yaşandı.

PROTOKOL İMZALANDI

YENİMEDYDER’in DTO üyelerine özel uygulamasına yönelik protokol, Ticaret Odası toplantı salonunda Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Yeni Medya Yayıncıları Derneği Başkanı Sedat Kurt arasında imzalandı. Törene; Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ile YENİMEDYADER’e üye 14 internet gazetesinden temsilci katıldı.

MİLYONLARCA OKUYUCUYA ULAŞMA İMKANI

DTO ve YENİMEDYADER arasında imzalanan protokolle, Enflasyonla Topyekûn Mücadele kampanyasına destek verilecek. Protokol kapsamında YENİMEDYADER’e üye bulunan ve her ay milyonlarca okuyucuya ulaşan 14 internet gazetesi, kampanyaya destek veren Denizli Ticaret Odası üyelerine ayrıcalık tanıyacak.

YENİMEDYADER’in üyesi 14 gazete, DTO üyelerine, KAMPANYA REKLAMLARI’NDA, kampanyaya verdikleri destek oranında indirim yapacak. Sadece; Enflasyonla Topyekûn Mücadele kampanyasına özel hazırlanacak görselleri milyonlarca okuruna ulaştıracak olan YENİMEDYADER, kampanyaya yüzde 10’la katılacak DTO üyesine yüzde 10, yüzde 50 ile destek verenlere de yüzde 50 indirim desteği verecek. Yani; ne kadar indirim yapılırsa, o kadar indirimden faydalanılacak.

KURT: ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMALIYIZ

Protokol töreninde konuşan YENİMEDYADER Başkanı Sedat Kurt, “Kentimizin ekonomik dinamikleri, ilk gününden bu yana bu kampanyayı destekliyor. Ancak doğrudan tüketiciye ulaşmak için reklam kaçınılmaz bir gereç… Biz de üzerimize düşeni yapıp, elimizi taşın altına koyarak, firma sahibinin yaptığı indirim oranında kendilerine indirim Açıklama: D:\YENİMEDYADER\ENFLASYONLA MÜCADELE\antetli.jpgyapacak ve Denizlililerin birinci haber kaynağı olan internet gazetelerimizde bu kampanyaların duyurulmasına yardımcı olacağız. Ve bu uygulamamız, Enflasyonla Topyekûn Mücadele kampanyası sürdüğü sürece devam edecek. Bu işbirlğinin kentimiz ticari hayatına ivme kazandıracağına inanıyorum” dedi.

ERDOĞAN: TÜRKİYE’DE İLKLERİ BAŞARIYORUZ

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ise ilk gününden bu yana DTO üyesi işyeri sahiplerinin kampanyaya gönülden destek verdiklerini belirterek, “Şu anda 140 işletmemiz bu kampanyaya destek veriyor. Sizler de dahil olmak üzere ilimiz bu kampanyaya katkı verme yarışı içinde. Sürekli eli taşın altında olan sekrörün temsilcileri olarak sizlerin bu yaklaşımı bizi son derece mutlu etti. Bu adımı ülkemizde ilk siz attınız. Bu protokolün ülkemize örnek olacağı inancındayım” diye konuştu.

BOYACI: BİRLİKTELİKTEN SİNERJİ DOĞACAK

Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Başkanı Osman Nuri Boyacı ise internet medyasının her geçen gün geliştiğini ancak henüz bir yasasının bulunmadığını belirtirken, YENİMEDYADER örgütlenmesine dikkat çekti; “Arkadaşlarımız, internet yayıncılığının ilkeli yapılması için gayret gösteriyorlar. Şimdi de elini taşın altın koyuyorlar. İki kurum arasındaki bu birliktelikten sinerji doğacaktır” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER