banner249

İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu açılıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7 kapalı yüzme havuzu projesinden biri olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, 6 Ocak Cumartesi günü saat 11.30’da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla açılıyor.

İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu açılıyor
banner240

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kent merkezi ve 4 ilçede yapılacağını açıkladığı 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin hizmete girmesi dolayısıyla tören yapılacak. Dev tesisin açılış töreni 6 Ocak 2018 Cumartesi günü saat 11.30’da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla yapılacak. Kapalı yüzme havuzunun yanında spor kompleksi olarak da hizmet verecek tesiste 2 yüzme havuzu, 2 aerobik salonu, 5 spor salonu, tribün, kafeterya, idare odası, doktor ve antrenör odaları yer alacak. İncilipınar Mahalle Muhtarlığının da bulunduğu tesisin açılış törenine tüm vatandaşların davetli olduğu kaydedildi.  

“Yatırımlar hizmete açılıyor”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, böylesine güzel bir tesisi Denizli’ye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Denizlimize yakışan yatırımlarımızı yeni yılda birer birer hizmete açıyoruz. İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksimizi de inşallah  6 Ocak Cumartesi günü saat 11.30’da Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin katılımlarıyla açacağız. Açılışımıza tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER