banner249

İHH sevindirmeye devam ediyor

İnsani Yardım Derneği İHH, Denizli'deki 50 Yetim Öğrenciye Kırtasiye Yardımında bulunarak, Yetimleri, Mazlumları ve Kimsesizleri sevindirmeye devam ediyor. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Denizli İHH Teşkilat Başkanı Hilmi Efe şunları söyledi.

İHH sevindirmeye devam ediyor
banner240

Bizler, yardımsever ve kadirşinas Denizli halkımızın destekleriyle, Yetim ve Mazlumların daima yanlarında olan Denizli İHH olarak, "İşimiz, Gücümüz ;İyilik, Güzellik" ilkemizle dünyayı iyilik kurtaracak demeye devam etmekteyiz. Bugün bunlardan birisini daha yaptık elhamdülillah.
Malumunuz 2018—2019 Eğitim Öğretim Yılı başlamıştır. Bu vesileyle, yeni eğitim yılının, dünyanın en edepli en çalışkan öğrencilerini yetiştirmek için and içmiş bulunan Öğretmenlerimize, bu neslin yetişmesinde vargüçleriyle çalışan anne babalarımıza ve Yarınlarımızın teminatı olan öğrencilerimize Hayırlar getirmesini temenni ettiklerini söyledi.

Binaenaleyh bizlerde Yetimlerimiz Söz konusu olduğunda hemen Gençlik Kollarımız, Hanım Kollarımız, Denizli İHH mızla Yollara düştük. 50 Yetim Öğrencimizin Kırtasiye ihtiyaçlarının tamamını karşıladık çok şükür. Bizlere bu konuda yardımlarını esirgemeyen yardımsever Denizli li halkımıza yeryüzü Mazlumları adına teşekkürlerimizi sunarız diyen Denizli İHH Teşkilat Başkanı Hilmi Efe şunları söyledi.

Gelin iyilikle gönüller yapmaya devam edelim. Benimde bir katkım olsun diyen gönüllü kardeşlerimizi Çınar Meydanındaki İHH Ofisimize bir kahve içmeye beklediklerini söyledi.

Söz konusu yetimler olunca cansiperane çalışan Hanım Kollarımızın Başkanı Cennet Oturak ve Yönetimine, Genç İHH mızın Başkanı Adem Kalay ve Yönetimine, Yardım  Birimi Başkanımız Mutlu Canatan ve Yönetim Kurulumuza ayrı ayrı teşekkür ederiz dedi.
Allah bu hayra vesile olan herkesten razı olsun inşallah diyen Hilmi Efe, İşimiz, Gücümüz ;İyilik, Güzellik demeye devam edeceklerini söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER