banner249

Horoz’dan 3 puanlık bayram hediyesi

Denizlispor Spor Toto 1. Lig'in ikinci maçında Adanademirspor deplasmanından 3 puanla dönerek taraftarlarına adeta bayram hediyesi verdi

Horoz’dan 3 puanlık bayram hediyesi
banner240

Ligin ilk haftasında konuk ettiği Gazişehir Gaziantep karşısında ektili bir futbol oynayan ancak sahadan 1-0'lık yenilgi ile ayrılan Denizlispor ligin en pahalı ve iddialı takımlarından Adanademirspor'u Adana 5 Ocak Fatih Terim Terim Stadı'nda oynanan mücadelede 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Baştan sona etkili bir futbol oynayan Denizlispor 82. dakikada Burak Çalık'ın attığı mükemmel golle 3 puanı hanesine yazdırdı. 

TARAFTAR YANLIZ BIRAKMADI 

Yeni sezona o sene bu sene parolası ile çıkan ve takımına sahip çıkan Denizlispor taraftarı Adana deplasmanında da takımını yanlız bırakmadı. 90 dakika takıma destek veren taraftarlar, 1-0 lık galibiyetin ardından maç sonrası büyük sevinç yaşadı.

Denizlispor karşılaşmaya;Adam Stackhowiak-Alperen Babacan,Abdülkerim Bardakçı, Muhammet Himmet Ertürk, Burak Altıparmak, İsmail Aissati, Recep Niyaz, Bural Çalık,Ziya Alkurt ve Mehmet Akyüz 11’i ile başladı.

Adana Demirspor ise;Çağlar Şahin Akbaba-Tayyip Talha Sanuç,Galip Güzel,Hamidou Traore,Mıckael Pote,Herve Kage,Milan Mitrovic,Hakan Bilgiç, Emre Nefiz,Batuhan İşçiler ve Jakup Kosecki 11’i ile çıktı.

Maçtan Önemli Anlar;

İLK ÇEYREK SAATTE ORTA SAHA MÜCADELESİ

Spor Toto 1. Lig 2. haftasının önemli maçına ev sahibi ekip Adana Demirspor başladı.Karşılaşmanın başlaması ile birlikte topun kontrolünü ele alan ev sahibi ekip rakip kalede etkili olmaya çalışırken, Denizlispor kazanılan topları Mehmet Akyüz’e uzun oynayarak poziyon bulmaya çalıştı.Denizlispor maçta ilk organize atağını 5’nci dakikada gerçekleştirdi. Tek paslarla ceza sahası sol tarafına kadar gelen Denizlispor’da Muhammet ortaladı ancak kaleci Çaplar zamanında çıkarak tehlikeyi önledi.Maçın ilk tehlikeli anı ise 8’nci dakika gerçekleşti. Hakan uzaktan etkili şut gönderdi. Stackhowiak son anda kurtardı. Bu pozisyonun hemen ardından ceza sahasına gelen ortaya Kosecki ayağını soktu. Top az farkla auta çıktı.Maçın ilk 15 dakikası geride kalırken ev sahaibi ekip rakip kalede daha fazla görünen taraf olurken, ortasaha mücadelesi şeklinde geçen dakikalarda Denizlispor kaptığı toplarla etkili olmaya çalıştı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER