banner249

Horoz’da teknik adam krizi çözüldü

Denizlispor'da Teknik Direktör Ali Tandoğan istifasının ardından yeşil siyahlarda teknik direktör krizi yaşanıyordu. O kriz kriz Ali Yalçın ve Kenan Atik'in hiçbir talepte bulunmadan takımın başına geçmek istemesiyle çözüldü.

Horoz’da teknik adam krizi çözüldü
banner240

TFF 1'inci Lig'de son 9 maçta tek galibiyet alan Denizlispor'da Teknik Direktör Ali Tandoğan, sözleşmesini fesh ettiğini açıklamıştı. İstifanın ardından son iki maça menajer Mehmet Ali Keskinler’in önderliğinde çıkan takım tepki almıştı. Bugün Manisapor ve Denizlispor karşı karşıya gelecek bu önemli maça; Mali Asbaşkan Taner Atilla hem Ali Yalçın’ın hem de Kenan Atik’in resmi işlemlerinin öğleden önce tamamlanarak, zorlu Manisaspor maçında takımın başında görev alacaklarını belirtti.

Asbaş­ kan Taner Atilla; “Hem Ali Yalçın hem de Kenan Atik hocamız hiçbir talepte bulunmadan görevi üstlendiler. Her zaman Denizlispor camiasının güvendiği kendi evlatlarının bu tutumu bizlere ne kadar büyük bir camia olduğumuzu bir kez daha hatırlattı. Göreve her zaman hazır olan Denizlispor’a böyle gönül vermiş Ali Yalçın ve Kenan Atik hocamıza ve camiamızda her zaman koşulsuz görev alabilecek diğer futbol adamlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu. Atik ve Yalçın ikilisi takımı sezon sonuna kadar çalıştıracak. İkili ile yeni sezon öncesi bir kez daha masaya oturulacak.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2017, 11:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ahmet albaş
ahmet albaş - 7 yıl Önce

doğru bir tanedir iki tane doğru olmaz As Başkanımıza kutluyor isabetli kararlarından dolayı teşekkür ediyoruz hayırlı,uğurlu olsun

SIRADAKİ HABER