banner249

Honaz’ın yeni başkanı belli oldu

Seçimlerin iptal edildiği Honaz’da ilçeyi 2 Haziran’a taşıyacak isim belirlendi. Vali Hasan Karahan, yardımcısı Turan Atlamaz’ı Honaz Belediye Başkanı olarak görevlendirdi.

Honaz’ın yeni başkanı belli oldu
banner240

31 Mart Yerel Seçimleri’nin Denizli’deki en kritik noktalarından biri olan Honaz, itirazların birbiri ardına gelmesi ile dikkat çekmişti. Seçimleri 8 oyla CHP Adayı Yüksel Kepenek kazanmış, AK Parti’nin itirazları sonucu oy farkı İlçe Seçim Kurulu’nda 3’e, İl Seçim Kurulu’nda da 1’e düşmüştü. AK Parti’nin son hamle olarak yaptığı YSK itirazı ise kısıtlıların oy kullandığı gerekçesiyle Honaz Belediye Başkanlığı seçimlerini iptal etmişti.

KİM BAŞKAN SORUSU CEVABINI BULDU

Yüksek Seçim Kurul 2 Haziran’da seçimlerin yenilenmesi kararını verirken, bu sürece Honaz’ı kimin taşıyacağı sorusu da cevabını buldu. Turgut Devecioğlu’nun başkanlık görevinin 31 Mart’ta sona ermesi ve yeni başkanın da mazbata alamaması nedeniyle Denizli Vali Hasan Karahan, Vali Yardımcısı Turan Atlamaz’ı Honaz Belediye Başkanı olarak görevlendirdi. Honaz’ın yönetimini üstlenen Vali Yardımcısı Turan Atlamaz, ilçeyi 2 Haziran’da yenilenecek seçimlere taşıyacak. Atlamaz, seçimlerin ardından başkan seçilecek isme görevi devredecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER