banner249

Haydi Denizli bu festival kaçmaz!

Denizli'de, 13’üncü kez düzenlenen Sarayköy Tarım ve Kültür Festivali 19 Mayıs'ta başlayacak. İlk kez off road yarışmasının düzenleneceği festivalde, ünlü sanatçılar Aleyna Tilki ve Emre Aydın ücretsiz konser verecek.

Haydi Denizli bu festival kaçmaz!
banner240


 

Sarayköy'de 13'üncü kez düzenlenecek 'Sarayköy Tarım ve Kültür Festivali'nin tanıtımı için bir basın toplantısı düzenlendi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonunda düzenlenen tanıtım toplantısını Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Denizli Pamukkale Doğa ve Off-Road Kulübü (PADOFF) ile beraber yaptı. 
Başkan Özbaş, Sarayköy’ün Milli Mücadeleye Katılış Yıldönümü ile 13. Sarayköy Tarım ve Kültür Festivali ve ilçede ilk kez gerçekleştirilecek Off Road yarışmaları hakkında bilgiler verdi. Festival programı, 19 Mayıs’ta Sarayköy ilçesindeki Çarşı Camisinde mevlit ve lokma hayrı ile başlayacak. Program daha sonra gençlik turnuvası etkinlikleri, kortej yürüyüşü, Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi Temel atma töreni, panayır alanının açılması ve gençlik konserleri yer alacağı festival, 3 gün devam edecek.
20 Mayıs’ta, en iyi erik, en güzel buzağı, en güzel koç yarışmaları ve konser ile sürdürülecek olan festival 21 Mayıs’ta ilçenin Sığma Ada yolu Azmak mevkiinde Off Road yarışması gerçekleştirilerek akşam saatlerinde ünlü pop sanatçıları Aleyna Tilki ve Emre Aydın konser verecek ve havai fişek gösterisi yapılacak.
Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Sarayköyümüzün milli mücadeleye katılışının 98. Yıldönümü kutlamaları ile bütünleşen bu yıl 13’sünü düzenlediğimiz tarım ve kültür festivalimize tüm vatandaşları davet ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER