banner249

Gönül belediyeciliğini inşa ettik

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, 2014-2019 dönemi son Belediye Meclis toplantısına başkanlık yaptı.

Gönül belediyeciliğini inşa ettik
banner240

Tavas Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Belediye Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'un başkanlığında gerçekleşen toplantıya Ak Parti, CHP ve MHP'li meclis üyeleri katıldı.

Başkan Akyol'un açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, meclis gündem maddelerine geçilmesi ve kararların oy birliğiyle kabul edilmesiyle devam etti. Gündemin görüşülmesinin ardından meclis üyeleri duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. Konuşmaların ardından Başkan Akyol tarafından meclis üyelerine plaket takdim edildi.

Belediye Başkanı Akyol, "5 yıl boyunca uyum ve ahenkle aldığımız kararlar Tavasımız için hep hayırlı oldu. Hep birlikte şeffaf ve hesap verilebilir çalışmalara imza attık. Gönül belediyeciliğini en iyi şekilde icra ederek gönüllere girdik. Bizler için en büyük mutluluk kazandığımız gönüllerdir. Göreve geldiğimiz ilk gün şunu söyledik: gelin beraber inşa edelim. Öyle de oldu. Bütün aldığımız kararlar oy çokluğuyla değil, oy birliğiyle alındı. Hepinize çok teşekkür ediyorum.  Meclisimiz, çok büyük işlere imza attı. Tarih boyunca unutulmayacak icraatlar ve uyumu gerçekleştirdik. Ve bütün bunları yaparken birlikte hareket ettik. Arkaya dönüp baktığımızda gurur duyacağımız, alnımızı dik tutacağımız bir dönemi geride bırakıyoruz. Şahsım ve Tavaslılar adına hepinizi kutluyorum. 5 yıllık bir dönemi, sakin, kavgasız, gürültüsüz hiçbir tartışma yaşamadan kapatıyoruz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Ortada bir başarı varsa bu bir ekip başarısıdır. Siz değerli Meclis üyelerimiz ile çalışmaktan onur duydum. Bu kutsal görevi alnımız dik bir şekilde devretmenin de gururunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER