banner249

FORUM ÇAMLIK’TAN YAŞLILAR HAFTASI’NA ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, Yaşlılar Haftası’na özel anlamlı bir sergi etkinliğine imza atıyor. Denizli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle 22 – 24 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek el sanatları sergisine tüm Forum Çamlık ziyaretçileri davetli!

FORUM ÇAMLIK’TAN YAŞLILAR HAFTASI’NA ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
banner240


 

Denizlililerin buluşma noktası Forum Çamlık, bu yıl Yaşlılar Haftası’na özel anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Denizli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle 22 – 24 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek el sanatları sergisi Forum Çamlık ziyaretçileriyle buluşacak. Huzurevi sakinleri tarafından yapılan kolye, boyama işleri ve tabloların yanı sıra keçe, atık malzemeler ve örgülerden oluşan çeşitli eserlerin sergileneceği organizasyonun açılışı, 22 Mart 2019 Cuma günü saat 17.30’da gerçekleştirilecek. 

7’den 70’e herkesin uğrak noktası Forum Çamlık’ta benzersiz alışveriş deneyiminin yanı sıra anlamlı bir etkinliğin de parçası olmak isteyen herkes, bu özel sergiye davetli!

 

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2019, 16:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER