banner249

Fenerbahçe Başkanı Koç'a Denizli'den şok!

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Denizli Şubesi’nin başkanlığı görevini yürüten Emrah Tünay, Haziran ayında seçimi kazanarak Aziz Yıldırım’ın 20 yıllık başkanlığına son veren yeni başkan Ali Koç’a seslendi ve mevcut görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Koç'a Denizli'den şok!
banner240

Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şube Başkanı Emrah Tünay dün yaptığı yazılı açıklama ile başkan Ali Koç’un Fenerbahçe Televizyonu’nda yaptığı ‘Denizli Şubesi kendi giderlerini bile karşılayamıyor, 1 tane bile üye yapılmamış’ açıklamalarına cevap verdi. Emrah Tünay, Ali Koç’un birileri tarafından yanlış yönlendirildiğini belirtirken görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Fenerbahçe Denizli Şubesi’nden Ali Koç açıklaması

Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şube Başkanı Emrah Tünay bugün yaptığı yazılı açıklama ile başkan Ali Koç’un Fenerbahçe TV’de yaptığı ‘Denizli Şubesi kendi giderlerini bile karşılayamıyor, 1 tane bile üye yapılmamış’ açıklamalarına cevap verdi. Emrah Tünay, Ali Koç’un birileri tarafından yanlış yönlendirildiğini belirtirken görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı. Her zaman Denizli’deki Fenerbahçelilerin yanında olacaklarını belirten açıklamanın sonunda başkan Ali Koç ve ekibine yeni süreçte başarı dileklerini iletirken, şimdiye kadar Fenerbahçe Denizli Şubesi hakkında verdiği emeklerden dolayı da eski başkan Aziz Yıldırım’a teşekkür ettiler.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Denizli Şubesi Aziz Yıldırım’ın başkanlık döneminde bu yılın başında dernek statüsünden şube statüsüne gelmiş ve kurucu başkanlığını da Emrah Tünay yapmıştı.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2018, 09:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER