banner249

Fatih'in Örki'ye güveni tam!

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki, Fatih Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Fatih'in Örki'ye güveni tam!
banner240

"Ortak Sevdamız Pamukkale" sloganıyla seçim çalışmalarına başlayan AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, önceki gün Fatih Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Örki'ye ziyaret sırasında AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nail Şan, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti.

TEK TEK TÜM ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Cuma namazını Fatih Mahallesi Merkez Efendi Camii'nde kılan Örki, cuma namazı sonrası cami cemaati ile sohbet etti. Örki ardından mahalle gezisine başladı. Her esnafı ziyaret eden ve mahalleleri ile ilgili dilek ve talepleri dinleyen Başkan Adayı, sokakta gördüğü vatandaşlarla da sohbet etmeyi unutmadı.

"FATİH EN ÇOK OY ALDIĞIMIZ 7'NCİ MAHALLE"

Fatih Mahallesi'nin her zaman tercihinin AK Parti'den yana olduğunu dile getiren Örki, ziyaret sırasında açıklamalarda bulundu. Başkan Adayı Avni Örki,"Fatih hiçbir zaman yüzümüzü kara çıkarmadı, her seçimde AK Parti dedi. Hiçbir seçim Fatih'ten yana şüphemiz olmadı. 2014 Yerel Seçimleri'nde Fatih mahallemiz, Pamukkale'de yüzde 51'lik oyla en çok oy aldığımız 7'nci mahalle oldu. Çünkü Fatih hizmetin, yapılanın farkında. Yıllar içerisinde bu güzel mahallemizin çehresi kapalı pazar yerlerinden yeşil alanlarına, oyun parklarından yollarına kadar değişti, gelişti." dedi.

"VATANDAŞLARIMIZIN İSTEKLERİNE YÖNELİK ÇALIŞIYORUZ"

Esnaf ve vatandaşlarla görüşerek mahallelinin isteklerini yerinde dinlediklerini ifade eden Örki,"Fatih Mahallemiz Pamukkalemizin en büyük 3'ncü mahallesi. Bu yüzden bu mahallemize daha fazla özen gösteriyor, vatandaşlarımızın isteklerine yönelik projeler için çalışıyoruz. Fatih Mahallemizin ana caddesi olarak adlandırabileceğimiz 1925'nci sokak, birçok işletmenin yer aldığı ve mahallelinin alışveriş için uğradığı bir sokak. Kapalı pazaryerimizin de yer aldığı bu sokak ile ilgili özel bir çalışma yürüterek caddeyi daha canlandırmak ve Denizlililerin uğrak noktası haline getirmeyi hedefliyoruz." diyerek sözlerine son verdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2019, 15:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER