banner249

EVTEKS fuarı’nda Denizli rüzgârı esti

Dünyanın en büyük ev tekstili fuarlarından biri olan ve bu yıl 25.'si düzenlenen İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı 23-27 Nisan 2019 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlendi.

EVTEKS fuarı’nda Denizli rüzgârı esti
banner240

Fuarın açılış törenine, TİM Başkanı İsmail Gülle ve birçok STK temsilcisi katılım sağladı. Denizli’nin de güçlü bir şekilde temsil edildiği açılış töreninde; Denizli İhracatçılar Birliği adına Başkan Yardımcısı İbrahim Uzunoğlu ile birlikte DTO Başkanı Uğur Erdoğan ve DSO Başkanı Müjdat Keçeci de yer aldı.

1000’den fazla markanın ve 120 ülkeden yaklaşık 150 bin ziyaretçinin ağırlandığı fuarda, her sene olduğu gibi bir kez daha Denizli rüzgârı esti.

“Turkish Towels” Evteks’te…

Denizli’den 95 katılımcının yer aldığı fuarla ilgili görüşlerini sunan Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizlili ihracatçılar olarak Evteks Fuarı’na güçlü bir şekilde katılım sağlanmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Bilindiği gibi, Evteks dünyanın en önemli ev tekstili fuarlarından biri ve sektör profesyonellerinin ortak buluşma noktası. Ülkemizin ve dünyanın önemli ev tekstili merkezlerinden biri olan Denizli’nin de, Evteks Fuarı’nda yüksek sayıda katılımla temsil edilmesi son derece önemli. Denizli, her geçen sene artan tasarım gücü ve markalaşma potansiyeliyle birlikte sektörün kalbi olmaya ve sektöre yön vermeye devam ediyor.

Denizli İhracatçılar Birliği olarak, “Turkish Towels” markamızla bu sene bir kez daha fuardaki yerimizi aldık ve Türk havlusunun tanıtımına devam ettik. “Turkish Towels” markası önümüzdeki dönemlerde de önemli fuarlarda ve prestijli etkinliklerde yer almaya devam edecek…”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER