banner249

Esnaf Şeniz Doğan’ı sevgiyle karşılyor

Şeniz Doğan'a yoğun ilgi gösteren 2. Ticari Yol esnafı "Zaman değişim zamanı, 31 Mart sonrası her şey güzelleşecek. Şeniz Doğan ilçemiz için büyük şans" dedi.

Esnaf Şeniz Doğan’ı sevgiyle karşılyor
banner240

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, 2. Ticari Yol esnafını ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Hem Merkezefendi, hem de Denizli ekonomisi için kritik ticaret merkezlerinden biri olan cadde esnafı, Doğan’a yoğun ilgi gösterdi.

"Zaman Değişim Zamanı"

2. Ticari Yol ve çevresinde bulunan esnafı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi veren Şeniz Doğan, esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Bölge esnafının ilgisizlikten yakındığı Doğan, "Daha yaşanabilir bir Merkezefendi için insan odaklı projeler üreteceğiz.  Ekonomik olarak kentin yükünü çeken esnafın fikri bu anlamda çok önemli. Kendilerine en iyi hizmeti sunmak için onlarla beraber hareket edeceğiz" dedi.

Cazibe Merkezi Olacak

Bayramyeri bölgesinde trafik başta olmak üzere bir keşmekeş yaşandığından şikayetçi olan esnafa söz veren Doğan "Merkezefendi'nin en önemli ekonomik merkezi bu bölge. Yapacağımız küçük dokunuşlarla bölgemizi bir cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz. Hem Bayramyeri, hem Kaleiçi bölgesi için yapacağımız yatırımlar ile bölgeyi tam bir cazibe merkezi haline getireceğiz" diyerek esnaftan destek istedi.

Bölge esnafı da Şeniz Doğan'a destek vereceklerini belirterek, ilçenin atılım yapması adına Şeniz Doğan'ı şans olarak değerlendirdiklerini söylediler.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2019, 18:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER