banner249

Engelliler Meclisi'nde seçim heyecanı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin, 13. Olağan Seçimli Genel Kurulu yapıldı. Engellilerin önündeki engelleri kaldırmak için gece gündüz çalışacaklarını kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Sizin yanınızda olmak bizim asli görevimiz, bunu böyle görüyoruz " dedi.

Engelliler Meclisi'nde seçim heyecanı
banner240

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin 13. Seçimli Olağan Genel Kurulu yapıldı. Kent Konseyi'nde yapılan genel kurula, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, davetliler ve Kent Konseyi üyeleri katıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, burada yaptığı konuşmada, genel kurulun hayırlı olmasını diledi. Başkan Zolan, "Bizlere düşen sizlerin önündeki engelleri kaldırmak. Sizin ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi göz önüne alarak, herkese nasıl hizmet ediyorsak sizlere de aynı şekilde hizmet etmek" dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak birçok hizmetleri yapar hale geldiklerini vurgulayan Başkan Zolan, "Bu kapsamda birçok proje hayata geçirdik. Buna Engelliler Meclisimizin de katkı sunduğu, Denizli’nin ulaşılabilirlik haritası da dahildir. Bundan sonra yapılacak olan projelerde de sizlerin yanında olacağız. Sizin yanınızda olmak bizim asli görevimiz, bunu böyle görüyoruz" dedi.

"Sorunlarınızı hep birlikte çözelim"

Engellilerin önündeki engelleri kaldırmak için gece gündüz çalışacaklarını kaydeden Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Projelerinizle ilgili sizlere istediğiniz desteği vermeye her zaman hazırız. Genel kurulumuz hayırlı olsun. Seçilecek başkan ve yönetime de şimdiden hayırlı olsun diyorum. Ancak bu iş sadece başkan yada yönetiminin omuzlarına bırakılmamalı. Yine tüm dinamikleriyle, engelli derneklerimiz ve bu derneklerin üyeleri, katkı sağlamalı, fikir üretmeli ve talepte bulunmalıdır. Engelliler Meclisi, bu talepleri kendi içerisinde çözebiliyorsa kendi içinde çözmeli, kurumlardan destek gerekiyorsa da başta biz sizlere destek olmak için her zaman gayret göstereceğiz. Sizlerden isteğimiz Engelliler Meclisi’ne gelin katkı koyan olun ve sorunlarınızı hep birlikte çözelim."    

Güngör, güven tazeledi

Konuşmaların ardından tek liste ile seçime gidildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör'ün yeniden aday olduğu seçimlerde yönetim şu isimlerden oluştu: "Sevil Güngör, Öztürk Özkan, Ayten Bahtiyar, Meryem Çakırtürk, Enver Yumru, Hatice Şahin, Aysun Tonel, Ramazan Güngördü, Berrin Öner, Gülistan Çankaya, Canan Kazak, Mahmut Çimendağ ve Meltem Akay." 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER