banner249

Enerya’dan tesisat firmalarina plaket

Enerya, düzenlediği “İç Tesisat Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı”nda ikinci sertifika dönemine geçen 26 yetkili firmaya plaket verdi.

Enerya’dan tesisat firmalarina plaket
banner240

Enerji sektörünün en önemli aktörlerinden biri olan Enerya, 7 Mart 2018 Çarşamba günü Denizli’de düzenlediği “İç Tesisat Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı”nda Yetkili İç Tesisat Firmaları ile bir araya geldi. İkinci sertifika dönemine geçen 26 yetkili firmaya plaket verilen toplantının açılış konuşmasını yapan Enerya Denizli Bölge Müdürü Akif Tulukcu, Enerya’nın 10 kentte 1 milyon 200 biniaşkın aboneyi doğal gaz konforu ve ekonomisiyle buluşturduğunu belirterek, “Denizli’debu yıl sonunda yaklaşık 250 binaboneye ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Enerya’nın öncü rolüyle enerji sektöründeki ilkleri gerçekleştirdiğini vurgulayan Tulukcu, şöyle konuştu: “2017 yılında Denizli’de genişleme bölgelerimizde yatırımlarımıza hız kesmeden devam ettik. 2017 yılında Sarayköy, Serinhisar ve Acıpayam’da çalışmalarımızı sürdürdük. 2018 yılı içinde ise Tavas’daki yatırımlarımız hızla devam edecek, 2019’un ilk aylarında abonelerimizi doğal gaz konforu ve ekonomisiile buluşturacağız.”

Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla abonelerinin güvenli ve konforlu doğal gaz kullanmalarını önemsediklerini belirtenAkif Tulukcu, yetkili firmalara tesisat dönüşümü sırasındaki işbirlikleri için teşekkür etti.

Enerya İç Tesisat Müdürü Ali Serhat Ertürk, toplantıda yaptığı konuşmada Ocak 2017’de revize edilen TSE 7363’ün ilgili maddelerine ilişkin bilgi verdi. Toplantı sonunda ikinci sertifika dönemine geçen 26 yetkili firmaya plaketleri Bölge Müdür Akif Tulukcu ve MMO Denizli Şube Başkanı Tefik Demirçalı tarafından takdim edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER