banner249

Emniyet müdürümüze atılan çirkin iftiraları kınıyoruz

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’e atılan iftiraları kınadıklarını belirten Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, Emniyet müdürümüzün herzaman yanında olduklarını iifade etti.

Emniyet müdürümüze atılan çirkin iftiraları kınıyoruz
banner240

Denizli İl Emniyet Müdürümüz Sayın  Mevlüt Demir’e Alanyaspor yönetimi tarafından yöneltilen asılsız ve mesnetsiz iddiaları Denizli basın camiası olarak büyük bir üzüntüyle ve hayretle öğrendiklerini belirten Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, Alanyaspor Store ve Mağazalardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Enver Vural’ın açıklamasını Denizlili basın mensupları olarak üzüntüyle karşıladığımızı belirtmek isteriz. Emniyet Müdürümüz Sayın Mevlüt Demir, Denizli tarihinde ikinci kez aynı göreve layık görülen Emniyet Teşkilatı’nın değerli bir mensubudur. Denizli’de 2014 yılına kadar görev yaptıktan sonra kendisini üzüntüyle Konya’ya gönderdik, 2016 yılından itibaren tekrar birlikte çalışma şansını yakaladık.

Emniyet Müdürümüz Sayın Mevlüt Demir, ilk döneminde olduğu gibi 2016 yılından bu yana Denizli’nin huzurlu bir şehir olması için önemli çalışmalara imza atmış, 7 gün 24 saat Denizli halkının içinde yer alarak, toplum için polislik ilkesini başarıyla hayata geçirmiştir. Kentte hırsızlık olaylarının azalması, gençlerimizin geleceğini büyük tehlikeye atan uyuşturucu ticaretiyle mücadelede başarılı operasyonlarla  önemli mesafe kaydetmiştir.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, Sayın Demir, görevini başarıyla yürütmenin yanı sıra Denizli ile Alanya arasında gönül köprülerinin kurulması, kardeşlik duygularının geliştirilmesi için de önemli adımlar atmıştır. Denizli ve Alanya’da şehit ailelerinin bir araya gelmesini sağlamış, Denizli halkına emanet edilen Pamukkale Üniversitesi’ndeki Alanyalı öğrencilerin de her zaman “Mevlüt Abisi” olmuş, onlara kol kanat germiştir.  Pamukkale Üniversitesi’nde eğitim gören Alanyaspor sevdalısı gençlerin masum bir davranışını, bu noktaya taşımak en basit tabiriyle, kalbi Alanya için atan Sayın Demir’e vefasızlıktır.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti olarak basın mensuplarına her türlü kolaylığı sağlayan, kamu hizmeti yürüten meslektaşlarımızın toplumu bilgilendirmesi için her zaman destek veren İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mevlüt Demir’in yanında olduğumuzu belirtir, Alanyaspor yönetiminden yaptıkları vefasızlık nedeniyle özür bekliyoruz” diye konuştu

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER